pf -> RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del (17.9.2009 14:11:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Si visoka toliko, ku jaz.... Jah.... kako kilco bi pa že blo fajn oklestit.... če smatram po sebi, ki jih imam 63 in bi rada shujšala še tri.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Saj tudi jaz bi jih rada deset, ampak mi bolj slabo kaže. Danes sem ravno rekla mojemu, da nimam časa zase niti minute. Nobena kava s kako kolegico, frizer vse na brzino, pedikura, ko je že ful nuja, aerobika v temi. Dobro sedaj sem v bolniškem, ampak tudi ko nisem najin ati skozi dela in se mi zdi noro, da bi še popoldne oz. proti večeru Lano puščala spet pri mami, ko jo že itak pazi, ko sem v službi. Enih žensk je vsepovsod polno, enih še preveč, ampak jim očitno tako paše, jaz pa še osnovnega vredu nimam. Me je začelo moriti tole. Tak pa ne želim biti in tudi nočem. Jaz se bom kar vpisala na aerobiko in bo njegov problem kje bo Lana, si bo že mogel vzet čas. Mene tudi nihče ne vpraša, če je fajn vse, ampak res vse čisto sam postoriti in nikamor iti. Tak pa sem se skašljala.
|
|
|
|