Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 19:52:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Imam tudi nove fotke, ce se kateri ljubi prilimati sem gor, ji lahko posljem... Lp iz Berlina berlinska lepotička Lepa punca. se podpišem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 19:53:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dobro jutro! joooj, komaj sem vas našla! mi smo bili še par dni na morju in je bilo ful fajn, A je uživala v vodi... naslednji teden pa sluuužba, ah...oh.... tudi jaz bi bila raje še pri dojenčkih...še naslednja 2 tedna lep dan vsem! saj bo!!! kdaj začnete uvajenje v vrtec? mi smo uvajanje že dali skoz, ker bo v varstvu..tašča ta teden še polni baterije na morju, v ponedeljek pa gre zares ups.....mistake..... ....sem imela v mislih, da greste v vrtec.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 19:57:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babike..kje imajo vaše male bauceke v vrtcu? oziroma al jih imajo na kakih blazinah...al kako,sploh tiste,ki še ne hodijo..in koliko je vzgojiteljic? kar tako me malo firbec pri nas so ali na blazinah ali pa na tleh. verjetno to misliš med igro, ne? za spanje jih dajo na nizke ležalnike. naša pač še ne hodi, se pravi če hoče kakšno igračko, priritka do nje, če gredo pa ven, na teraso, jo pa nesejo. pri nas sta 2-vzgojiteljica in pomočnica. je pa res, da je sedaj zelo malo otrok, ko pridem po ln, sta ponavadi samo en fantek in ona, ki sta v vrtcu od avgusta. menda se konec oktobra napolni cela skupina.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 19:57:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sari za vrtec in za korake Bubika je tudi več na dveh kot na štirih. Če pade, se raje pobere in gre naprej Glede vrtca pa ni čisto idilično, ampak bo že. Nimam zdaj volje še 1x vsega pisat, ker me ven meče. ........upam,da se kmalu uredi, karkoli je narobe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 19:58:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Čer.... Ravnokar sem še M položila v kinderpet,A že pol ure spi... Jaz pa danes natrenirana,da komaj hodim....ko invalid se premikam Medtem,ko sem pridno telovadla,je naša m padla iz stolčka.Bila je zvezana,moj pa je samo rač.nesel v sosednjo sobi in čumf je že bila na tleh,pa še zraven A je sedela.. ma ni normalno več...kaki živec je M....komaj jo obvladam je pa drugače vse okej z M?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 19:59:29
|
|
|
|
ključek
|
če se spomnem eno leto nazaj......... ...........se je počasi že pričenjalo..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 20:07:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Čer.... Ravnokar sem še M položila v kinderpet,A že pol ure spi... Jaz pa danes natrenirana,da komaj hodim....ko invalid se premikam Medtem,ko sem pridno telovadla,je naša m padla iz stolčka.Bila je zvezana,moj pa je samo rač.nesel v sosednjo sobi in čumf je že bila na tleh,pa še zraven A je sedela.. ma ni normalno več...kaki živec je M....komaj jo obvladam je pa drugače vse okej z M? mislim da je....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 20:31:02
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Čer.... Ravnokar sem še M položila v kinderpet,A že pol ure spi... Jaz pa danes natrenirana,da komaj hodim....ko invalid se premikam Medtem,ko sem pridno telovadla,je naša m padla iz stolčka.Bila je zvezana,moj pa je samo rač.nesel v sosednjo sobi in čumf je že bila na tleh,pa še zraven A je sedela.. ma ni normalno več...kaki živec je M....komaj jo obvladam je pa drugače vse okej z M? mislim da je.... je pa res živahna in polna energije, kajne? evo, še .........saj je vse okej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 20:32:09
|
|
|
|
ključek
|
Saraya, lepa slikca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 20:33:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, lepa slikca. misliš za avatar?..ja ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 20:34:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, lepa slikca. misliš za avatar?..ja ... hm....ja avatar......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:00:09
|
|
|
|
arabela*
|
A mislite,da bi morala M budit ponoči na tri ure??glede padca mislim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:00:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you hm....ja avatar...... thenks
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:06:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A mislite,da bi morala M budit ponoči na tri ure??glede padca mislim kaj je padla na glavo? Če ne, potem je ni treba budit. , da bo vse ok.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:07:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj ni tako grozno v vrtcu, danes je bila tam 4 ure sama. Ampak je niso uspeli dat spat Jutri bodo spet probali, pa bomo videli.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:08:18
|
|
|
|
*bubi*
|
No, pa bubijev komolec še ni ok, bo treba še na terapije hodit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:09:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa jaz se lovim, mi je kar malo težko zdaj na začetku Evo, sem se skašljala, zdaj pa grem za službo delat. Upam, da ne do polnoči, tako kot včeraj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:17:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če se spomnem eno leto nazaj......... ...........se je počasi že pričenjalo.......... Sem glih tla prašat.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:21:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če se spomnem eno leto nazaj......... ...........se je počasi že pričenjalo.......... Sem glih tla prašat.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaa Meni se eno leto nazaj ob takem času še nič ni sanjalo Pravzaprav sem upala, da še malo počaka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:22:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, lepa slikca. misliš za avatar?..ja ... saraya, a si ti te slikce kje sposodiš, al maš kakega profi fotografa za prijatelja, da tebe slika?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:24:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi bi rabli eno staro marelo (ma ne dežnik ), da bi jo puščali v vrtcu... nam je tko odveč vsak dan tlačit Janeta v kofano... pa kula dol, pa kula dol.... ufaaaa... V mojega Senika gre brez problema, ma za v Avdija ga je pa treba stalno sezuvat.... Upam, da bo do zime Lara shodila, ki še malo in bojo tla postala mrzla... že zdej ima kr mrzla stegna, če ni ta tepihu. Pa mi ni všeč, da je na tleh, ko en pes... V vrtec gre rada, domov še rajši... popoldne pa buhvar, če me zgubi iz vidnega polja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:25:31
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa jaz se lovim, mi je kar malo težko zdaj na začetku Evo, sem se skašljala, zdaj pa grem za službo delat. Upam, da ne do polnoči, tako kot včeraj bubi, saj bo... najprej je treba podivjano mladino v tire spravit, potem gre pa samo od sebe upam, da bo bubiki kmalu uspelo tam zaspančkat in da bo z veseljem hodila v vrtec. za bubija pa en , da bo komolec čimprej vredu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:27:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi bi rabli eno staro marelo (ma ne dežnik ), da bi jo puščali v vrtcu... ma kupi tistega najbolj skromnega haucka za manj kot 20 eur novega, pa je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:29:04
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če se spomnem eno leto nazaj......... ...........se je počasi že pričenjalo.......... Sem glih tla prašat.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaa Meni se eno leto nazaj ob takem času še nič ni sanjalo Pravzaprav sem upala, da še malo počaka pri nas še tut popolnoma nič... edino lare se spomnim an amor real, da sta si tako želeli it rodit...men je blo pa še čist fajn no...saj tudi 14 dni kasneje lansko leto sem še z avtobusom šla na pregled...pa so me potem kar tam obdržali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 3.9.2009 21:32:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
ma kupi tistega najbolj skromnega haucka za manj kot 20 eur novega, pa je. Kje nej ga dobim?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
gnojne pikice s1o2zdravo.. mene pa zanima ali mogoče katera ve kaj je to ... imam 2 meseca staro hčerkici in nad očmi so se ji pojavile gnojne pikice ? je imela katera podobne izkušnje ?? hvala da (
17%)
ne (
83%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!