gold fish -> RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del (10.9.2009 21:43:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, če misliš, da bi lahko bile kake notranje poškodbe, se raje pojdi pokazat. Konec koncev imaš sigurno AO+ in lahko dobiš odškodnino za poškodbe, tudi če si kriva. To že bubi, samo kazen tudi in pike, preteč je lahko tudi odvzem za 1 mesec. To me malo štopa. Čeprav prej je bila oškodovanka za to, da je ne kličeva. Upam, da je ne bo jutri in jaz nisem šla k zdravniku. Ker kak pridem na urgentni blok bodo takoj poklicali policijo, če omenim prometno nesrečo, ker so telesne poškodbe. res je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Saj ti se spoznaš na te stvari. Ampak ona pa bo tvoj kuponček koristila? Zakaj pa odvzem? Za prekratko varnostno? Res upam, da se vse dobro izteče! ...pf po moje ni tak hudo.... a si ji dala kupon? ...... moj ni dal kupona takrat, pa je prišla policija tja, ko je ona prijavila kao poškodbe.....pa so samo zapisnik naredili, pa še to ne bi, če ne bi babnca bila na urgenci, ker ni bilo nič..., ni bilo nobene kazenske točke, pa kazni tud ne.... ....pol naprej pa tak veš...... .....pa kaj nimaš zdaj tašče spodaj doma? tvoj naj te pelje, tašča pa naj zgoraj pri lani počaka..... saj itak spi zdaj do jutra.....
|
|
|
|