petra1978 -> RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del (11.10.2009 21:21:35)
|
Sem vas prišla samo malo pogledat in pozdravit. Gal že spi, ati je v nočni, mami pa čaka, da se še en stroj opere in to obesim in grem lahko spat. Danes smo bili pri tašči na kosilu, oz. to ni bilo samo kosilo, to je bilo kao en del Galovega praznovanja za rojstni dan. Mah, brez veze da vam vse to razlagam, ampak bila sem ful razočarana in jezna, ker niso prišli k nam ko je Gal praznoval, ampak so hoteli da bi tam praznovali. Jaz se sicer s tem nisem strinjala in sem tudi povedala, da Gal roj. dan praznuje 3.10. in če oni takrat ne morejo prit (ker so kao nekaj delali, ampak nič odložljivega - in za ta datum so vedeli že mesec dni prej) potem pač to ni moj problem. Po vrhu vsega pa še to, da je tast rekel, da mu bo kupil za roj.dan en tak motor na baterije. In sem lepo prosila da NE, ker se Gal s tem ne bo vozil, zato ker se SPET JAZ s tem ne strinjam. Doma ima dva kolesa in če hoče naj goni. Res je da zdaj še ne zna ampak se bo že naučil. V meni je še vedno toliko športnika, da bom tudi svojega sina vzgajala v tem duhu. In če bo imel na izbiro motor ali kolo bo tak malček sigurno izbral motor. No, saj ni motor, v bistvu je bolj štirikolesnik. No, pa saj vam ne rabim razlagat, da ga je dobil. Sem ga že pospravila v eno spodnjo sobo. Letos bo itak prehladno, da bi se s tem vozil, za drugo leto pa upam, da mu bo premajhen. Še vedno sem jezna kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. No, sem vas hotela prit samo pozdravit zdaj pa sem se razpisala.
|
|
|
|