pf -> RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del (10.10.2009 14:08:23)
|
Prejle sem govorila z eno punco, ki je noseča, drug mesec ima rok na začetku, konec tega pa napovedan CR. Ni da ni kaj je ne moti pri nosečnosti. Pa ji kri vzamejo in jo roka tak boli, da ne more nič delat z roko, pa neke protibolečinske terapije na daljavo se bo šla pri celjenju po CR. Sem bila tiho in sem kimala, ker je bilo preveč vsega, da ji povem in se mi ni dalo. Pa če bi vedela, da bo tak ne bi zanosila, nikoli več drugega. Eni se tak matrajo da zanosijo, eni pa že zdaj umirajo zraven, ko ji nič ne fali. Vsaj deset stvari bi ji lahko naštela kaj je še potem lahko hujšega od jemanja krvi, ko je enkrat otroček doma, ampak mi je že, ko sem začela nekaj jamrala. HB da je sploh zanosila, ne pa take norije, da kvasi. Me prav zanima kaka mami bo to, ker že zdaj razmišlja o službi, pa je jedva porodniško štartala. Nima vozička, ne kinderpeta (CR pa baje 25.10.), ve pa že zdaj koliko flaš infuzije dobi, pa kak dolgo ne bo rabila otroka rihtat, pa HB da je tak dolgo tam, pa vse strahote ti našteje iz vseh porodnišnic. 15 minut sem jo poslušala, pa sem si mislila svoje in sva šla z mojim, ker sva bila službeno tam.
|
|
|
|