|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj naj naredim?
6.6.2005 15:06:32   
Gina
Tina, jaz se strinjam s Tjazyjem. Kaj pa če bi probala drugo varianto. Spremeniti sebe tako, da svojega :love: pričakaš doma z veseljem, da mu ne očitaš stvari, predvsem pa, da se ne držiš nanj. Ženske pogosto to delamo, ko se moški že skulira in bi rad normalno šel naprej in tudi tisti trenutek ima voljo in željo biti z družino, me pa ne moremo pozabiti za nazaj in se držimo in ga s tem "kaznujemo". Logično, da ga vse mine in si želi pobegnit še bolj kot že itak. Pa če bi probala npr. si tak plan zastavit za en teden ali dva. Da samo ne sitnariš. Ne glede na to, da gre on na trening ali kam drugam. Potem boš videla, če se on ob tvojem nesitnarjenju in prijaznosti kaj drugače vede do tebe in do otročkov. Jaz mislim, da je tako veliko več možnosti, da bo želel biti več doma, kot sicer. Potem mu najbrž tudi ne bo tako težko česa se lotit doma, pa s ta malima se ukvarjat. Kaj pa vem. Probati se splača, nič ne zgubiš.

P.S.: pa odgovori mu na sms-e, se splača, boš videla:):):)

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   kaj naj naredim?
6.6.2005 15:34:57   
bunkica
tako kot sem že prej v mojem postu napisala.......sedaj pa je tjazy napisal še lepše.............problem je v nas samih..........in res ne moremo spreminjat drugega,dokler ne storimo tega samo in izključno pri nas samih........problem si ustvarimo sami.........

že pride kak dan ko ti je vsega dovolj,ampak ravno takrat v tistem trenutku bi se morali zavedati,da je ob nas še nekdo,ki mogoče doživlja enako stisko in bolečino,zato je nesmiselno krivit takoj ob naši slabi volji nekoga drugega,še posebej ,če je to ravno tista oseba,ki naj bi nam bila najbližnja...........

zato res še jaz enkrat poudarim ene besede......poskušajta začet delati na sebi,na spremembah,ki vaju bojo mogoče združile nazaj...........
vse druga je nesmiselno(obtožbe in pluvanja)

veliko uspeha.............:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 77
   kaj naj naredim?
6.6.2005 15:42:00   
mamsi
Joj joj dragi Kdo, tvoja partnerka je torej Tina, mama majhnih dvojčkov in ona ima svojo glavo in dvoje obveznosti, za katere mora poskrbeti in moža/partnerja, ki ga pogreša. Pri dveh majhnih otročkih, za katere skrbi praktično sama si upaš reči, da je njen - vajin problem, da jo je forum naplahtal in glavo zmešal. Žalostno, da jo tako nizko ceniš. Še bolj žalostno pa je, da ne sprevidiš vzroka za njeno nejevoljo in ji pokažeš vsaj razumevanje, če že vidiš, da je šla iskat virtualno tolažbo (to ne pomeni, da ji moraš ustrečt in delat kot ona hoče), ne pa konta udarec na forumu. A res misliš da je virtualna tolažba več pomeni kot pa dober odnos med vama? Mislim da jo je sila razmer pripeljala, da se je sploh zatekla sem v upanju na malce razumevanja.

Ampak šele zdaj tudi vidim, da sta to dve zgodbi, ki se ne klapata. Vidva pa lahko še naprej vlečeta vsak na svojo stran, rešila tako ne bosta ničesar.

Tko kot Tjazy se strinjam tudi jaz, počisti ti v svoji glavi, kaj bi rad, kaj te moti, Tina naj v svoji, in če se bosta znala spoštljivo pogovit o svojih občutkih in potrebah, bosta pa morda še uspela rešit zvezo.

Sicer je pa ta zadeva zdaj brez prave veze, ker noben ne ve, kaj je res in kaj ne.

Neposredna povezava do sporočila: 78
   kaj naj naredim?
8.6.2005 18:00:29   
Meggi
Ojoj kaj bomo s temi moškimi. Vsem je znano, kako govorijo- " Veš kolk sem si jaz včasih prvošu kolk se hodu ven?" Kaj nas briga- bi pa tam ostal. Tud mi nismo tako svobodne pričke ko smo bile. Razlika je da se tega zavedamo- in SPOŠTUJEMO da sploh lahko imaMO OTROKE- Hvala Bogu. Še prekmalu nas ne bodo več tolk rabl. Rres je pa hudo- ko nas sploh v začetku otroci čisto izzavgajo z enrgijo. VSAKEGA MALO za vsakega in predvsem SPOŠTOVANJA IN RAZUMEVANJA DRAGI MOŠKI.

Ali res tolk zahtevamo?

Res so moški včasih hodili na lov a so bile ženske samo doma z gospodinstvom, niso pa tudi one hodile v stresne službe, pa še kako šolo,..........

Vsem veliko harmonije v domačih gnezdih!!!!!!1

Neposredna povezava do sporočila: 79
   kaj naj naredim?
8.6.2005 23:13:24   
cmokec
Kdo, namesto da iščeš izgovore za svoje odhode od doma in jih primerjaš z izhodi od Tine, raje premisli, kako bi jih še omejil. Izgovori za v prvi razred. Stavek: Sej ona tud, ona pa lahko ... mi kar pritisk naraste. Ne verjamem ti, da je Tina vzunaj toliko kot ti, brez otrok se razume. Pa primerjava ni pomembna, tebe enostavno ni doma, ona te pa pogreša. A je to tako težko razumet.

Neposredna povezava do sporočila: 80
   kaj naj naredim?
9.6.2005 0:18:46   
piščanc
joj, ne morem verjet, da sta se našla mož in žena

no če ne za drugega je forum dober tudi za nadiranje, vsaj napišeš tisto kar zares misliš, vsi argumenti so zunaj, zdaj pa se morata pogovoriti.

kot vidim oba vlečeta v svojo smer in vsak ima drugačno predstavo o istem življenju, nujno se morata pogovoriti in dobro prebrati prve poste

jaz pa zase vem, da brez partnerja ne morem in tudi nočem, zato se morava toliko bolj potruditi, da se pogovoriva, ko kaj zaškripa.

Neposredna povezava do sporočila: 81
   kaj naj naredim?
17.6.2005 12:16:58   
Vilma
Sploh si ne predstavljam, kako zmoreš sama pri dvojčkih. Jaz predlagam naslednje, če se nista že razšla in če slučajno še ne dojiš.
Napovej mu, da ta sobota bo pa tvoj dan. Da ga prosiš, da cel dan ostane sam z otroci. Sam! Ti si kaj lepega privošči, kupi, pojdi na tržnico, ali na piknik z ringarajevkami, v kino s prijatljicami, na obisk... Skratka pusti ga z dvojčicama cel dan, tako kot si ti vse dneve sama z njima. Če zmoreš ti, zmore tudi on. In tudi če se ti bo srce trgalo, ne pridi domov prej kot ob osmih zvečer.
Za otroke naj bi skrbela oba starša in oba naj bi imela ob starševskem življenju hkrati tudi hobije in ostale aktivnosti(ne glede na to a je to fuzbal, areobika, pogovor s prijatelji al pa žurka)...

Če tega ne bi storil oz. bi se izgovarjal, da on pa ne zmore bit sam z otroci cel dan, bi pri meni odpadel kot gumb na hlačah.
Upam, da se ti bo vse urdilo Tina :)
Pozdravček :rozica:
Vilma

Neposredna povezava do sporočila: 82
   kaj naj naredim?
21.6.2005 10:39:44   
tinadvojčica
No naj vam povem da se nama je stanje poboljšalo.Zaenkrat.Še vedno gre kam ampak pride kmalu domov pa tudi pogovarjava se melo več.
Ugotovila sva da se imava rada in da obožujeva najine pikice in da se zaradi tega splača potruditi.Pa tudi jaz sem odšla zadnjič sama v shoping in je prav pasalo.Upam da bo zdaj šlo vse skupaj le navzgor.

Se vam pa vsem skupaj iskreno zahvaljujem za podporo.Hvala ker ste mi pomagale.Oziroma kar obema!

Lep dan pa čim več družinske sreče!

Neposredna povezava do sporočila: 83
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 10:50:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 84
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?