CatJa -> hodi, hodi, hodi... (5.6.2005 10:58:39)
|
No, pri nas je bilo tako: dolgo se ni hotel plazit. Ko je zacel (pri dobrih 8 mescih), se je zacel cez dva tedna ze dvigovat ob opori. To je potem trajalo, ne vem tocno, recimo mesec in pol. Potem je ugotovil, da ima noge zato, da jih premika. In se je dolgo premikal ob sedezni, ob regalu, .... Pri enajstih m. se je ze spustil in naredil korak, dva. Sama sem se ze kar vidla, kako bom trpela zraven, ko me bo gonil gor in dol po hisi, pa zunaj, .....Potem mi je pa sosed, ki je med drugim fizioterapevt, rekel, da naj ne bom nora in da naj ga kar pustim. Ko se bo pocutil dovolj varnega in stabilnega, se bo ze sam spustil in hodil. Pa se hrbet me ne bo bolel! In voila! V stririnajstih dneh je sam shodil! In hodi povsem stabilno, brez kaksnih dramaticnih padcev. Saj ga se tu in tam vrze na ritko, ni pa pridelal se nobene postene buske. Mene pa tudi brez tega dovolj boli hrbet. Kar se tice pa roz in podobnih zadevscin. A jih ne bi blo lazje odstranit, kot pa da se stvar ali pa bognedaj otrok poskoduje :zmeden: :rozica:
|
|
|
|