lefairyon -> moj mali mišek je spet bolan... (4.6.2005 21:50:35)
|
...ja, pa komaj se je pozdravil od prejšnjega nahoda... smo bili včeraj in danes pri mojih starših in je že prej malo pokašljeval, včeraj popoldne pa groza in strah...kašelj in še enkrat kašelj...pa nosek curel in iz očeska tudi malo...pa drugače je živahen samo bolj je utrujen in malo manj je...danes pa še en šok...se je sprehajal s sestro-teto in se je hitro obrnil in se ji iztrgal iz rok in direktno v desko...mu je nad levo obrvjo malo razsekano:(:(:(..je revež tako jokal:((:((:(( mi smo ta čas pospravljali krmo, ker ima moj ati konjičke, pa morajo tudi oni nekaj jesti:rozica::rozica: tako da nismo vedeli kaj se je zgodilo...zdaj mali sonček že mirno spi in je verjetno že pozabil na to nesrečo...me pa zanima ena druga zadeva...a je možno da kašlja in kiha zaradi krme in cvetnega praha...mogoče je kakšna alergija:zmeden:...sicer grem v ponedeljek k pediatrinji in jo bom vprašala glede tega, ampak se prej obračam na vas drage moje RR-jevke... upam da nisem preveč naširoko natvezila in da ste uspele prebrati do konca... lp, zaskrbljena nadi:rozica:
|
|
|
|