Anonimen -> RE: Nizko brca? (9.2.2010 10:15:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva Da ne odpiram nove teme. Noseča sem 26 tednov in brcike čutim samo pod popkom. Nad popkom ga še nisem čutila, čeprav naj bi bil obrnjen z glavico navzdol, pa tudi maternica naj bi v tem tednu segala vsaj tri prste nad popkom. Sedaj se pa bojim, da mogoče pri meni maternica ni tako visoko. Če si pritisneš na trebušček bi naj se otipal vrh maternice. Pred tedni, ko mi je G pokazala kje imam vrh maternice, se mi je zdelo da ga tipam, sedaj pa nimam nobenega občutka. Nekaj se jih je že javilo s takšnim problemom. Je še kakšna taka, ki se ji je to dogajalo, pa je bilo vse ok. ? Vsak dan čakam, da bi me brcnil malo više, pa nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. No vesela sem že za to da brca, čeprav nežno in ne tako pogosto.... A me res skrbi, da je mogoče premajhen, al pa da maternica ni zrasla... Hej! najpogosteje se otročki obrnejo z glavo navzdol, hrbet pa je obrnjen proti levi, oz. Je na levi strani in potem te dete z nogicami brca tak pod desnim rebrnim lokom, nakje na desni polovici trebuščka. Nad popkom pa majo rito, ki je po moje ne morš prav "čutit", razen, če gre za "beli denserko" že od malega [sm=jezicek.gif]. Tisti gibi nizko spodaj pa so torej posledično rokice, ki so - vsaj meni se zdi - dosti bolj živahne in nežne.....in občutek je občasno res bil, da mi bo mala kar pomahala "tam spodaj" [sm=smiley1.gif] Meni je moja tamala od znotraj "po tazadnji štorala"-izjemno hecen občutek.....brcala pa me je izključno po desni strani, vsake tolko sem malo dobila šus v rebra..... Uživajte v brcikah (in v ročnih udarcih-ne vem, kak bi rekla tem gibom rokic....), to je edinstveno!!!!! LP vsem! ---------------
|
|
|
|