|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nizko brca?
31.8.2009 13:44:33   
Anonimen

Rada bi vas vprašala glede  lege,sem namreč v 29 tednu in otročka čutim da me brca samo v spodnjem delu trebuha oz.včasih občutim kot da mi brca nekje v nožnici ne vem kako naj se drugače izrazim skoz bolj nizko brca, recimo brc nič ne čutim na sredini trebuha ali še višje.
Zelo me boli  tudi sramna kost tako da se komaj premikam vsaki dan  bolj.user posted image
Zadnji pregled sem imela pred 6- tedni in takrat je bil MV lepo zaprt zdaj pa me je postalo strah.user posted image

Je imela morda katera podobne težave da je otročka čutila čisto nizko pa je bilo vse ok?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nizko brca?
31.8.2009 13:46:37   
tassika
Jaz ga že ves čas čutim ful nizko, vmes sem imela skrajšan MV, nato se je popravil nazaj ,čeprav ne vem kako. PAč moja bejba še vedno protestira in se noče obrnit na glavico. Naslednji teden imam pregled pa bom videla če je kaj novega. KDaj ga imaš pa ti, 6t je kar dolga doba in bi mogla biti že naročena, če ne drugega, pa pokliči in se pojdi pokazat, zgubit nimaš kaj.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2009 14:05:20   
Anonimen
če te boli sramna kost ni nič takega,je normalen pojav v nosečnosti saj otrok pritiska dol
Glede brcik spodaj in mv naj te pomirim,da ni povezano
In je nizko brcanje tudi normalno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2009 14:10:54   
Hope2
Jaz sem ga vedno čutila nižje od popka. Le v visoki nosčenosti, ko sem sedela, sem kdaj pa kdaj začutila kako brco više od popka. Bilo je vse OK. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2009 14:57:50   
babylove
Otroka lahko spraviš višje, če je prenizko. Meni je to pokazala babica, ki se ukvarja s haptonomijo. Ne bi verjela, če ne bi doživela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2009 15:25:42   
kalypso
Ma ni niti nujno da leži tako zelo nizko, po moje je samo v legi taki, da ga čutiš nižje. Velika verjetnost je da v maternici sedi in se ni še obrnil na glavo. Ne skrbi, za to je še dovolj časa. Lahko da je tudi obrnjen noter, proti tvojemu hrbtu, in po možnosti zraven še sedi, takrat so brce tudi nizko... Veliko je možnosti, kar mirno user posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2009 16:49:50   
smej
Jaz sem tudi imela iste občutke, pa ni bilo nič narobe. Sem normalno donosila in rodila 1 dan pred terminom.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2009 18:06:01   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

Ma ni niti nujno da leži tako zelo nizko, po moje je samo v legi taki, da ga čutiš nižje. Velika verjetnost je da v maternici sedi in se ni še obrnil na glavo. Ne skrbi, za to je še dovolj časa. Lahko da je tudi obrnjen noter, proti tvojemu hrbtu, in po možnosti zraven še sedi, takrat so brce tudi nizko... Veliko je možnosti, kar mirno user posted image

No, moj se je že zelo zgodaj obrnil na glavo in tako tudi ostal do konca, brce pa so vseeno bile non stop nizke. Tako, da tudi to ni merilo al je z glavo gor ali dol

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 31.8.2009 18:08:20 >

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2009 21:51:06   
ROŽICI
tudi jaz čutim nizko brce..pa sem bila danes na pregledu in je vse ok.tako da to je čist normalno.
čudi pa me to da brce čutim zelo nizko..pa je z glavo obrnjen navzdol.

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2009 9:09:13   
kaja13
Jaz ga čutim povsod, tudi čisto v nožnici. Čeprav mi ni  jasno kako to izvaja, ker ima glavico spodajuser posted image . Tudi pri drugem sem bila prepričana, da še ni v pravi legi, ker se mi je zdelo, da mi z rokami al pa z nogami spodaj šariuser posted image ... ko mi je G rekel, da je že v pravi legi, mi ni bilo pa čisto nič jasnouser posted image

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.9.2009 9:10:58   
Jančika_
Po moje z rokicami žokajo tja dol (moj tudi). Naš prvi se je recimo rodil kot Superman - ob glavi je imel iztegnjeno rokico in tako je prišel venuser posted image .

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.9.2009 13:55:43   
fusia
Jaz sem brce čutila čisto spodaj v nožnici dokler je bil obrnjen na nogice. Dobesedno sem mislila, da mi bo zdaj zdaj nogica pogledala ven user posted image

Odkar se je obrnil na glavo pa občasno še vedno čutim gibe čisto spodaj, ampak je to milejša oblika kot prej.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.2.2010 10:04:49   
ZoyaEva
Da ne odpiram nove teme.  Noseča sem 26 tednov in brcike čutim samo pod popkom. Nad popkom ga še nisem čutila, čeprav naj bi bil obrnjen z glavico navzdol, pa tudi maternica naj bi v tem tednu segala vsaj tri prste nad popkom. Sedaj se pa bojim, da mogoče pri meni maternica ni tako visoko.  Če si pritisneš na trebušček bi naj se otipal vrh maternice. Pred tedni, ko mi je G pokazala kje imam vrh maternice, se mi je zdelo da ga tipam, sedaj pa nimam nobenega občutka.

Nekaj se jih je že javilo s takšnim problemom. Je še kakšna taka, ki se ji je to dogajalo, pa je bilo vse ok. ? Vsak dan čakam, da bi me brcnil malo više, pa nič user posted image . No vesela sem že za to da brca, čeprav nežno in ne tako pogosto.... A me res skrbi, da je mogoče premajhen, al pa da maternica ni zrasla... 

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.2.2010 10:15:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva

Da ne odpiram nove teme.  Noseča sem 26 tednov in brcike čutim samo pod popkom. Nad popkom ga še nisem čutila, čeprav naj bi bil obrnjen z glavico navzdol, pa tudi maternica naj bi v tem tednu segala vsaj tri prste nad popkom. Sedaj se pa bojim, da mogoče pri meni maternica ni tako visoko.  Če si pritisneš na trebušček bi naj se otipal vrh maternice. Pred tedni, ko mi je G pokazala kje imam vrh maternice, se mi je zdelo da ga tipam, sedaj pa nimam nobenega občutka.

Nekaj se jih je že javilo s takšnim problemom. Je še kakšna taka, ki se ji je to dogajalo, pa je bilo vse ok. ? Vsak dan čakam, da bi me brcnil malo više, pa nič user posted image . No vesela sem že za to da brca, čeprav nežno in ne tako pogosto.... A me res skrbi, da je mogoče premajhen, al pa da maternica ni zrasla... 

Hej!
najpogosteje se otročki obrnejo z glavo navzdol, hrbet pa je obrnjen proti levi, oz. Je na levi strani in potem te dete z nogicami brca tak pod desnim rebrnim lokom, nakje na desni polovici trebuščka. Nad popkom pa majo rito, ki je po moje ne morš prav "čutit", razen, če gre za "beli denserko" že od malega user posted image .

Tisti gibi nizko spodaj pa so torej posledično rokice, ki so - vsaj meni se zdi - dosti bolj živahne in nežne.....in občutek je občasno res bil, da mi bo mala kar pomahala "tam spodaj" user posted image
Meni je moja tamala od znotraj "po tazadnji štorala"-izjemno hecen občutek.....brcala pa me je izključno po desni strani, vsake tolko sem malo dobila šus v rebra.....

Uživajte v brcikah (in v ročnih udarcih-ne vem, kak bi rekla tem gibom rokic....), to je edinstveno!!!!!
LP vsem!
---------------

(odgovor članu ZoyaEva)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2010 10:17:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ROŽICI

tudi jaz čutim nizko brce..pa sem bila danes na pregledu in je vse ok.tako da to je čist normalno.
čudi pa me to da brce čutim zelo nizko..pa je z glavo obrnjen navzdol.

ja, ker to niso brce ampak z rokcami "šari" po tebi user posted image
lušno, ha!

(odgovor članu ROŽICI)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.2.2010 11:25:04   
charlyka
Tudi jaz čutim brcike vedno bolj spodaj, pa je zaenkrat še vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.2.2010 11:30:09   
ZoyaEva
Hecn občutek ja, če poštudiraš, da z rokicami šari tam spodaj user posted image .  Charlyka ti si ga verjetno že čutla nad popkom ? Sicer imam pa naslednji teden pregled in bom povprašala. Kolegica , ki ima isti dan pdp kot jaz, ga že dva tedna čuti skoz nad popkom. 

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.2.2010 14:44:46   
divans1
Tudi jaz ga že nekaj časa čutim nad popkom, kakor kdaj, odvisno od dneva....user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?