tinkatonka -> RE: Rojstnodnevna torta - kje naročiti Ljubljana (31.8.2009 13:48:14)
|
Galerija Grad je too much draga. Jaz sem dala v soboto za dva kosa torte 7€. ja hvala lepa za to. Jaz rojstnodnevne torte za mojga škratka naročam na http://www.slascicarstvo-martina.com/. Sicer so malo stran iz LJ, ampak s stroški dostave vred niso dragi. Poleg tega ti pripeljejo torto na dom oz. tja kamor želiš (v nedeljo ne vozijo).Tam sem naročila tudi torto za poroko in so jo kr direkt v gostilno peljali. Torte so fantastične. Na spletni strani imajo sicer nekaj primerov tort, za 1. RD sem npr. želela Ježka, pa je prišla taka mojstrovina izpod njihovih rok, da sem bila čict fascinirana in skoz hodila torto v klet gledat in slikat. Jaz nikoli ne hodim k njim v "trgovino", vendo naročim prek telefona. So zelo prijazni in ustrežljivi. Če te skrbi glede alergij, ti priporočam, da naročiš sadno torto ali pa skutino, pa izrecno poveš katerega sadja ne bi notri. Jaz vedno naročim torto, ki je pol sadna in pol čokoladna, tako da je za vse okuse (za male in velike). Lp Tina
|
|
|
|