ninu -> Pomoč - noče več v vrtec (31.8.2009 8:33:45)
|
Zdravo! Tako mi je hudo, mislila sem, da je zaradi dopustov, ampak moja 3 letnica se vrtca otepa z vsemi štirimi. Hodi že od 15 meseca dalje, vse uredu, rada, sedaj pa - po dopustih, no, zdaj je od tega že 3 tedne, pa je še vedno jok. Pa ni samo to. Že ko pride iz vrtca me sprašuje za naslednji dan če bo tudi morala v vrtec, pa sredi popoldneva če bo kmalu noč, da bo šla spat in potem ko vstane morala v vrtec.. pa "jst ne bi šla v vrtec" pa "zakaj moraš v službo"... Mene psihično totalno dotolče, ker se ne ustavi po celo uro o tem.. Ko se pogovarjava mi enkrat reče, da jo ta pa ta strelja, pa da jo je una uščipnila, da une vzgojiteljice ne mara... Pa vedno se je znala s tem spopasti in mi ni jasno, ali je v tako občutljivem odbodobju odraščanja ali??? No, sedaj pa čakamo novega člana - dojenčka in me še bolj skrbi kako bo, ko bom enkrat doma. Že sedaj imam službo tako, da nekaj dni delam, sem nekaj dni doma.., pa zjutraj, popoldne in to ni ravno dolgo tako. Pa vseeno lep čas ni bilo problema. Grozno mi je. Z jutrišnjim dnem se bo z jutrišnjim dnem se na novo formirajo skupine in so jih čist pomešali. Njene prijateljice in vzgojiteljici ki ju je imela od začetka gresta z delom skupine - v drugo skupino, ona pa dobi druge sovrtčnike in vzgojiteljica. Joj, pa tega sploh še ne ve. Kako bo jutri in naprej me je groza. Po kakšnih kriterijih so to sprejemali nimam pojma, ker je moja deklica zeo napredna v razvoju, igri, govoru, dojemanju..., samostojna.. Jaz se ji posvečam 100% in veliko se crkljava. Je tu na forumu kakšna vzgojiteljica, ki mi lahko svetuje oz. poda kakšen pameten nasvet? Iz vrtca je res nočem jemat, ker vem, da bom naredila medvedjo uslugo, če bo vedela, da je opcija, da se vrtcu izogne. Najbrž mora dati tudi tole krizo skoz. A mislite, da bi morala z njo k psihologinji? Dvomim, da bi prišle do zaključka, pri tem je najbrž ogromno dejavnikov in nimam pojma kaj vse se še plete po njeni glavici. Prosim za mnenje, nasvet, karkoli...
|
|
|
|