ležalniček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

binica -> ležalniček (4.6.2005 20:53:46)

Ola,
zanima me kdaj ste začele uporabljati ležalniček za vaše :duda:? Naša Lanica ima 5 tednov in jo imam čez dan v navetti od vozička, ampak vidim, da jo bo kmalu prerastla. Kaj pa potem? Ali lahko uporabljam ležalnik?
Poleg tega me zanima kdaj lahko pričnem z uporabo športnega vozička (spet iz istega razloga - navetta bo premajhna) v vodoravnem položaju.

Hvala za pomoč!

Binica :muca:

tia&silvija -> ležalniček (4.6.2005 20:59:39)

Pri 6 tednih smo ležalnik začeli uporabljati in tja do 6 meseca in je ful uživala.

LP, S&T

Naja31 -> ležalniček (4.6.2005 21:16:11)

Ojla,

jaz sem ga v lezalnik dala ze zelo kmalu, samo mu ni bilo najbolj vsec. Zdaj, ko je buden, je skoz v lezalniku, saj ze rad gleda naokoli in mu je dolgcas ce lezi na kavcu. V lezalnik jo das lahko takoj, samo naj ne bo naslonjalo nic dvignjeno.
Glede sportntega vozicka se pa tdu sama sprasujem, saj je moj se vedno v kosari.

Lp, Naja

Špacka -> ležalniček (4.6.2005 21:20:43)

Pri 5 tednih sem že uporabljala ležalnik, s tem da Lina uživa v ležalniku, pa mal sem kombinirala s posteljico, včasih pa sva skupaj spali na veliki postelji:love: no to še vedno počneva.
Lina je stara 3 mesece in že uporabljam športni voziček zadnji teden, saj v bistvu je sam mal dvignjen, Lina pa v tem uživa, ker vidi svet okol sebe, v globokem sva se pa v zadnjem mesecu prav borili, sam jok in stok, dokler ni od onemoglosti zaspala:zmeden2:

Anonimen -> ležalniček (4.6.2005 21:42:58)

Mi smo ga imeli v ležalniku od starosti 10 dni. Je cel dan spal notri v dnevni sobi na kavču. Sedaj pa nima več takega veselja, ko je star 4 mesece. Samo za kratek čas ga prenesem okoli, da je notri in me počaka, če kaj takega delam.

Bina01 -> ležalniček (6.6.2005 6:52:06)

Ker je voziček prevelik za naše stanovanje, kavči so nevarni, sem našo :duda: dala v ležalnik že prvi dan ko sva prišli iz porodnišnice.
Ležalnik ima v podlogi trd karton in se ga lahko regulira iz čisto ležečega položaja v sedeči. Regulira pa se mu lahko tako naslon za hrbet kot tudi podpora za noge. TAko da smo z njim vsi zelo zadovoljni.

Sigurna sem tudi, da je bolj varen in primeren kot pa lupinica, ki jo nekateri uporabljajo tudi čez dan v stanovanju.

Soncnica -> ležalniček (6.6.2005 10:07:32)

Hoj!

Mi ležalnik od ABC uporabljamo že od kakšnega 3 tedna in je super. Imaš različne naklone in ga lahko daš tudi v čisto raven položaj, tako da ni bilo panike za hrbet. Uživajte!!!

lp

asso -> ležalniček (6.6.2005 11:23:30)

Ojla,

ležalnik lahko začneš že uporabljati.
Jaz ga nisem kaj dosti uporabljala, da je spala noter. Najboljše za spanje so se mi zdela tla z igralnim mostom. Še sedaj spi čez dan kar potleh. Mislim, da glede na to, da je poletje, pa je lahko res brez problemov na tleh.

Lp asso

Stran: [1]