|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   H&M body-- ali kdo ve?
30.8.2009 23:21:46   
maktub
zelo rada mam bodyje od H&M-a ampak jaz nevem al mam sam jaz tako smolo ali pa... namreč rabim bodyje z kratkimi rokavi velikost 86 vendar jaz jih od zime nikjer ne dobiim, isčem pa tiste čisto navadne bele z živacami oz. pakirane po 6 ali 3... dobila sem samo z dolgimi rokavi...
a katera jih je kje vidla oz. jih katera prodaja??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: H&M body-- ali kdo ve?
31.8.2009 6:16:45   
ninka80
ojla, v H&M imajo bodyje samo do velikosti 86. Tako so meni rekle prodajalke.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2009 9:06:10   
sayuri
Moraš imeti srečo, da dobiš št. 86. Te velike cifre hitro poidejo. Drugače so jih pa zagotovo imeli, ker sem jih jaz kupila sicer že v začetku poletja.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2009 9:07:38   
rija
jaz jih bom prodajal ene 20 kosov....samo še predevat jih moram....so pa lepo ohranjeni :)

...vox populi...

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2009 9:07:49   
Jančika_
V Celju sem jih videla par dni nazaj, samo ne vem, če so imeli dolge ali kratke rokave, ker sem iskala manjše in nisem bila posebej pozorna.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 9:10:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2009 12:12:10   
maktub
ja očitno res vedno gredo ker že pol leta jih isčemmmm... super pa so mi ker imajo pri nogicah malo elastično in se lepo oprime noge... drugi se mi tukaj fajn razsirijo:... ja tusove sem probala so tudi ok sam ni dosti barv na razpolago:(

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2009 14:46:50   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

V Celju sem jih videla par dni nazaj, samo ne vem, če so imeli dolge ali kratke rokave, ker sem iskala manjše in nisem bila posebej pozorna.

a reeees??? v Celju so celo imeli bodije????..jst jih od zime iščem in nazadnje mi je prodajalka rekla da sploh ne dobivajo več bodijev in to že nekaj časa..dobro da vem zdaj,hvala za infouser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2009 14:48:56   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

a reeees??? v Celju so celo imeli bodije????..jst jih od zime iščem in nazadnje mi je prodajalka rekla da sploh ne dobivajo več bodijev in to že nekaj časa..dobro da vem zdaj,hvala za infouser posted image

Ja, prejšnji teden so jih imeli 100% in to kar precej, tri polne obešalnike. Mislim, da je bilo v četrtek.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2009 14:50:01   
Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

Ja, meni so tile najboljši. Od H&Ma. Potem pa zadaj kar M&S, samo tudi te je težko dobit. Veliko sreče. Jaz sem jih do zdaj vedno (ko sem naletela na njih, če sem že naletela na njih) dobila v Au.

H&M bodiji te velikosti imajo ob strani dva gumbka, so pa po kvaliteti in vzdržljivosti neprimerno boljši od raznoraznih tuševih.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2009 14:52:11   
Taanikaa
hvala jančika bom jst šla kej ta teden tja,res jih dooolgo niso imeli nič,pa veliko strank se je bunilo,jst osebno sem rada tam bodije kupovala,ker so mi bili poceni in kvalitetni,tak pa sem jih zdej mogla kupovat drugje pa enkrat dražje,po moje so se stranke tud malo zbunile da jih spet imajo,pa enkrat tedensko ali dvakrat sem bla tam pa nikol niso imeli..hvala za infouser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.8.2009 16:25:39   
Jančika_
Taanikaa, malo so tudi premetali stvari; bodije najdeš na levi strani, če gledaš od vhoda proti zadnjemu delu, čisto pri stopnicah, po katerih prideš gor.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?