claud -> RE: Neznanci silijo v dojenčka (1.9.2009 14:37:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Jao ste se zapičle v tole........a kje piše otroci?user posted image user posted image Otroci, stare tete, stari strici... Kaj pa je lahko narobe, če si zraven in otroka nekdo malo poboža? Kako je s tem ogrožen? Pa saj mu nihče nič noče. A je možno, da se ogrožene počutite ve same, ki se vam zdi tako grozno, da vašega otroka nekdo pogleda, bog ne daj poboža? In če sem prav razumela, se je navezovalo na tisto punčko, katere mamici se je zdelo normalno, da poboža tvojega otroka. Ja no tvojega otroka pač naj vsi primejo, meni to pač ni všeč...so what...kill me...[sm=smiley1.gif] Nisem ogrožena, tako je pač moje mnenje. In v prvem postu ki sem ga napisala, na izhodiščni post, sem navedla pač 2 primera, a vi se zapičte ravno v to punčko, ki niti ni mela takega pomena. Očitno najbolš da se na izhodiščna vprašanja lepo odgovori z da ali ne, pa konc....in se ne poglabljaš naprej, k pol rata tak bulšit, da se vsake 5 minut dezinficiraš, si sovražnik ljudi, še posebej otrok, v glavnem si totalen terorist....
|
|
|
|