khurde -> RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del (2.9.2009 22:45:29)
|
Spetko, ful je velik!!! Za glavo večji od moje, hehe. [sm=smiley1.gif] Jaz pa raj sadim une stvari, k rabjo vsaj en dan, da zrastejo. Ploha, mogoče pa kdo najde in je tok pošten, da vsaj dokumente vrne... Evo, Ulla spet drek meša tam, kjer ni treba. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Za ajdo moram še pogledat. Dons sem klicala za vrtec, bi dala malo drugo leto, pri starosti 19 mesecev. Pa sem klicala javne vrtce in enega privatnega, ki ga imamo. Tako da moram poslat informativno prijavo v javne in kar prijavo + še mal napisanega zakaj bi tist vrtec v privatnega. Kao imajo drug način izbire in imajo slabe izkušnje s starši iz mojega konca, ker se je zgradil nov vrtec in so imeli ful nenapovedanega osipa. Mi je rekla, da je to pač pravica staršev in da razumejo, sam da zdaj pa raje vzamejo ljudi, ki si želijo imeti otroka v njihovem vrtcu zaradi njihovega programa (so kao mal bolj "alternativni" vrtec) in ne zato, ker drugje pač ne dobijo. Tko da mam velik dela. [sm=smiley36.gif] Je vrtec kao oddaljen, najbližjega imam manj kot 10 minut peš, pa lih ene 10 minut z avtom, k je treba okol, tega privat (s koncesijo, tako da je cena ista) pa 15-20 minut peš in 10 minut z avtom, k ni treba okol. [sm=jezicek.gif] Mi je pa všeč, malo se spogledujejo z Montessori pedagogiko, zadnjič mi ga je ena stara mama ful pohvalila (ima vnučko tam), pa še lastno kuhinjo imajo in mi je res všeč jedilnik. Grem počas spat.
|
|
|
|