khurde -> RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del (26.10.2009 19:23:39)
|
evo, sem mal prebrala, upam, da se vsi bolni hit pozdravijo [sm=smiley1.gif] zadnje dni sem al na vrtu al pa čekiram eno stran s knjigami, pa utopično razmišljam, kaj vse bi mela, če bi mela dnar [sm=jezicek.gif] ej, ne boste verjele, kaj se nam je dons zgodil... meni je to res čist mimo... pride ena psica k nam danes in je tuki cel popoldne, kličem uno cifro na ovratnici in po ene 4 urah prikličem lastnika, k ga ni doma... on reče, da bo poklical ženo in da bo prišla po psa... pride ženska po to psičko, mal starejšo, luštno, super prijazno in oh in sploh cort pes, pa jo pes zasliši, se upre, noče naprej, jo moj spusti, ker je mislil, da pol bo kej, laufa pes k meni, vidi lastnico, laufa STRAN od nje, k nam v hišo, se skrije v klet pod stopnice [sm=zmeden.gif] gre ona po povodec in jo komaj spravi do avta, ženska je mela enega hudega landroverja (pomembna info, ker je bil velik pes, velik avto, dovolj placa zanj)... greva midva z mojim gor, pa za foro pogledam čez okno, ko je že zapeljala z dovoza... IN PAZI TO, men grejo kar kocine pokonc... baba smotana je psa dala na povodec in ga pripela verjetn na stranski špegu, počas je začela vozit, pol k je bila že tok stran, da se naj ne bi videl kako pelje z naših oken, če ne bi bil ravno orto firbec, pa sam po gasu po klancu gor... mislim, jaz sem sam rekla, da če ta kuža še kdaj pride sem (baje so itak doma 200 m stran[sm=zmeden.gif], tko da očitno psica ni imela namena domov), ne kličem nobenga, pa tut noben od živečih v tej hiši ne kliče lastnika, smo se vsi strinjal v tem, nej se sam znajde in išče tega nesrečnega psa... mislim, sploh ne vem, kako delajo z njo, če laufa stran, k zasliš glas in spi pri nas na predpražniku, pa čaka na vodo in hrano, ne gre pa domov... mah, prav upam, da pride nazaj [sm=smiley13.gif] aja, ploha, tvoja prigoda me je ful nasmejala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ostalo se pa ne spomnim [sm=zardeva.gif] sem v šoku [sm=smiley13.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|