Punce, ne boste verjele... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

modrooka -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 20:02:20)

... vsaj jaz ne verjamem!

Naša Ana ima dva zobka (pa je stara komaj dva meseca in 10 dni!)!!!. :bravo::bravo::bravo:

Že kar nekaj dni si je pogosto grizla rokico in si jo vtikala v usteca, pa nobeden od naju ni potuhtal :zmeden:, da bi to lahko bilo to. Brala sem namreč, da v povprečju otroci dobijo zobke pri 7 mesecih, najhitreje pri 3 in res si nisem mislila, da bo najina tako pohitela :bravo:.

Rabila bi pa en nasvet: kako ji pomagati, da bi jo manj srbelo. :ups: Pri večjih otrocih je lažje, ko že prijemajo igračke in si tudi sami drgnejo po zobkih. Ana je pa še premajhna za kakšne hude podvige! :zmeden: Kako ji torej olajšati to nadlogo? Danes je že cel dan tečna in sploh ne more zaspat...

Hvala za vse nasvete!

pa,pa
modrooka mamica

kr1a -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 20:06:06)

:bravo::bravo::bravo::bravo: Ana. Mami zdej pa hitr meso mesooooo:)-

dory -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 20:06:44)

U :bravo: Ana...zdej pa hitr kaksne hladilne obrocke v usta pa bo :)

kr1a -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 20:07:46)

glede nasveta pa: V lekarni se dobi kremca, s katero ji namažeš dlesni. Mislim da jo jaz še imam, in če prideš kaj v naš konec...

dory -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 20:08:35)

Ja ta krema je za dlesni...ni pa ful dobra ko so ze zobki...topijo sklenino:zmeden:

modrooka -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 20:11:12)

Ja, zobka ma že zunaj! No, vsaj začetka zobkov :) :).

ZARA -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 20:12:26)

UUUUUU brzine,modrooka...čestitke!!
V lekarni prodajajo Calgel za take zadeve...

Annny -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 20:17:12)

NEVERJETNO- bravo!!!:bravo::bravo::bravo:

total -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 20:22:57)

Ja super ste:bravo::bravo::bravo:

HuAnita -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 20:24:00)

Fensi kjut!:bravo:

Pikabu -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 20:27:43)

Ko sem jaz za Emo kupovala nekaj za dlesni, ker sem se tudi bala, da bo tako zgodaj dobila zobke, mi je rekla v lekarni, da če jih še nima, da naj z mazanjem počakam do dopolnjenega 4. meseca. Ko boš kaj kupovala, vprašaj, če lahko namažeš že tako majhni.

:bravo::bravo::bravo: za zobke.

Pia73 -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 21:07:45)

Jaz bi pred malo več kot štirimi leti napisala točno takšen post. Sem mislila, da je sin dobil zobe pri dveh mescih. Pa sem ga peljala k zobozdravnici in se je izkazalo, da ni šlo za zobke ampak za tako imenovane "biserčke" - tako se je izrazila zobozdravnica. Je rekla, da je to redko a da se tu in tam zgodi. Tako kot so ti "biserčki" prišli so tudi odšli sploh ne vem kdaj. Je bil pa naš :duda: rekorder pri hitrem obisku zobozdravnice. Aja, pa še to, ti biserčki so res izgledali kot zobje.

mtd -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 22:21:30)

kuuuuuuuuuuul
jaz sem se pa ravno na forumu D7O čudla, ko mi je ena govorila, da je mala pr 1m dobila zobke
čestitamo
za hladit ppa v lekarno po Calgel

pika74 -> Punce, ne boste verjele... (4.6.2005 22:34:09)

Jaz pa poznam enega, ki je sedaj sicer star že okoli 20 let, pa vem, da je privekal na svet z zobkom8)

dory -> Punce, ne boste verjele... (5.6.2005 12:21:03)

Tudi Majev kolega,ki je en dan starejsi,je ze privekal na svet z enim zobkom...do enega leta pa je tudi odpadel :(

Anja -> Punce, ne boste verjele... (5.6.2005 14:54:36)

cestitke za zobke :) :)

...poznam deklico iz MBja, ki se je rodila z dvema zobkoma in potem po prvi posvetovalnici je imela naslednji dan se ortodonta... se nista mogli normalno dojit, pa se majala sta se ji, pa sta sla...

Stran: [1]