Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 7:59:54
|
|
|
|
lukec
|
Mi gremo v arboretum. Sicer pa naš je še v vrtcu, tko da si počitnice lahko vzamemo kadar hočemo, za mene je pa poletje še dokler bo tak "ta prav" sonček. Upam celo še na kak vikend na morju ...
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 8:30:13
|
|
|
|
moci
|
mi smo povabljeni na kosilo in prijavljeni v arboretum, ampak je mala zvečer zakuhala. zdaj je pa ok. bomo počakali, kakšne plane ima
|
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 8:31:22
|
|
|
|
Ribica **
|
Mi gremo v septembru se na pocitnice, jaz imam pocitnice se do oktobra, tamal od mojga je pa tudi se v vrtcu letos .. tako da ni panike. Imamo se cel mesec uzivanja Sicer pa danes praznujemo rojstni dan od malega.
|
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 9:54:11
|
|
|
|
vika1
|
Mi smo pa na morju,pa čeprav je danes oblačno,nič za to......uživamo
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 10:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem pa na okoliske travnike in gozdove. Septembra pa spet akcija
|
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 11:19:31
|
|
|
|
Klemy82
|
Jst sm pa v eni kučici na robu civilizacije. :) In ker je glavni kuhar skuhal neverjetno večerjo, namesto po hribih okoli, skačem do wcja pa nazaj. Hvala bogu vsaj simobil vleče pa se lahk na net priklopim. :D
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 13:11:35
|
|
|
|
mojamura
|
jaz jo preživljam, nedeljo namreč, doma skoraj cel dan za štedilnikom. ker bom mojemu glavo odšraufala, ker sta z mojim očetom izgonila neznano kam, jaz pa ju s kosilom čakam
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 17:04:15
|
|
|
|
lukec
|
Prišli iz arboretuma in smo navdušeni!
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 19:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa se po 12 letih s 1. septembrom vračam v oziroma pred šolske klopi, tako da je današnja nedelja nekaj posebnega. Prejšnja leta smo z družino septembra hodili na morje, letos pa... Letos v šolo jaz, drugo leto pa še naša deklica.
|
|
|
|
RE: Zadnja počitniška nedelja 30.8.2009 22:22:36
|
|
|
|
Meggi
|
No, nam je ratalo da smo prvič z otroci prišli do Volčjega potoka in tam zares užival. Mega narva, super vreme in še igrarije za otroke. Družin pa na enem mestu- kot jih še nisn menda vidla. A ja in izkazal se je RR in ugodna cena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?