do katere mere naj se potrudi sam? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

BONI* -> do katere mere naj se potrudi sam? (4.6.2005 18:09:22)

Dober večer! Jaz imam pa eno vprašanje za izkušene glavce.
Mene zanima, do katere mere naj pustim Luko, da se potrudi sam priti do željene igrače?
Naj razložim. Pri nas je sedaj ta problem, da od kar se je naučil obrata na trebuh, se vedno takoj prevali na trebuh, potem pa kakšne igrače ne doseže. Seveda se plaziti še ne zna. Potem se pa steguje, zgublja ravnovesje, se prekucne na bok ali hrbet, pri tem še malo z glavico v tla udari (:(() in slej ko prej rata tako razdražen, ker ne doseže igrače, da se začne prav histerično jokati. Prej, ko je ležal na hrbtu, se je vedno nekako zrinil do željene igrače.
Ali naj mu vsakič dam igračo bližje, ali naj ga pustim, da ustraja sam? Vse to se odvija na cca. 2m2 pene na tleh.

Lp, Boni

Anonimen -> do katere mere naj se potrudi sam? (4.6.2005 18:59:39)

Mi smo Ani ponavadi pustili, da se je sama matrala par trenutkov, potem pa še pred histerijo dobila, kar je hotela.
Bi ti pa v tolažbo rada povedala, da se boš s tem vprašanjem ubadala kakšnih 14 dni, potem se bo pa že kmalu sam znal pomatrat do igrače.

Petra P. -> do katere mere naj se potrudi sam? (4.6.2005 20:35:32)

Pol mamo pa mi srečo. Naš se sploh noče stegovat za ničemer, kar mu je predaleč. Hm, a je pol to lenoba? Vedno potestira kako daleč je stvar. Če je predaleč jo kar pozabi. Če je pa kdo blizu od odraslih pa izteguje rokico in te lepo gleda ;).

Pa saj verjetno ti srce ne da, da se ti otrok prav hudo joče, a?

Stran: [1]