ovalna napenjalna rjuha za košek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Aniiita -> ovalna napenjalna rjuha za košek (29.8.2009 22:52:31)

A mogoče kdo ve, kje se dobi ovalne napenjalne spodnje rjuhice za košek? 

sonček33 -> RE: ovalna napenjalna rjuha za košek (29.8.2009 22:53:27)

www.zibka.com

nynna -> RE: ovalna napenjalna rjuha za košek (30.8.2009 21:12:04)

Jaz sem jih kupila v Toysu v Celovcu.

Anonimen -> RE: ovalna napenjalna rjuha za košek (30.8.2009 21:54:10)

Stokke ima ovalne jogije v posteljicah ... vprašaj v BC, ker tam vem da sem videla Stokke posteljnino ... sam je cena kar vicoka v primerjavi z navadnimi jogi-rjuhami.

Aniiita -> RE: ovalna napenjalna rjuha za košek (1.9.2009 9:22:18)

Hvala,

Stokke sem videla tudi na netu, da imajo..ma se mi zdijo predrage. Vendar če prodajajo koške bi skoraj morali imeti tudi take rjuhice, a ne? Drugače bom pa na zibka.com poskusila..

Anonimen -> RE: ovalna napenjalna rjuha za košek (1.9.2009 10:25:31)

Zakaj pa navadna rjuha ni ok? Saj tak mali otroček se še nič ne premetava sem ter tja in je pomoje čisto vseeno, če je navadna rjuha samo zabasana za jogi. Brezveze si nepotrebne stroške delat.

Aniiita -> RE: ovalna napenjalna rjuha za košek (1.9.2009 10:46:05)

Ja, samo navadne rjuhe so kvadratne in če potem želiš zabasat pod ovalen jogi, se nujno nekej nabira in spat na tisti poviti rjuhi meni ni prijetno..pa si pol mislim, da tudi njej ne bi bilo.

Tanja_ -> RE: ovalna napenjalna rjuha za košek (1.9.2009 21:37:23)

Mi imamo stokke in sem za malo verzijo posteljice dala kar k šiviliji predelat kvadratno rjuho. Mi je lepo po jogiju obrezala in elastiko napeljala. Kupila sem pa v Leclercu 2 v paketu za 9 evrov. Ful mehke in kvalitetne. Zdej, ko mala zraste toliko, da bomo predelali v večjo posteljico, pa bom kupila Stokke, ker bo pač za dalj časa uporabna.

Stran: [1]