naja78 -> ali je to normalno.... (4.6.2005 18:07:45)
|
živjo saša 24!:rozica: vidiš da si preživela hsg!sem se spomnila nate!pa hvala bogu je vse ok.pri meni je verjetno L jajcevod malo zamašen,čeprav je kontrast prišel do jajčnika.tako da :zaspan::zmeden2: D je pa čist ok.zato zdaj papcam ta klinčev klomifen,ampak ga jem samo 5 dni v ciklusu torej od 5-9 dne,potem pa :sloncek:in med tem pa :sloncek::sloncek:. ampak hsg ne pokaže če imaš ovulacijo!!upam,da to veš!pokaže samo prehodnost jajcevodov in drugih anomalij na maternici!pa še to ne za ziher.jaz bom,šla septembra naprej na laparo,ker hočem prit stvari do dna.res da hitim preveč ampak,prej ko bo to za mano,boljš bo.leta pa hitro tečejo.drugo leto že 28!:bravo::) jaz naj bi O mela po dvigu BT ,sem si merila 3 mesece in je bilo isto,pa še G je rekel,da naj bi bile,samo očitno jih ni.pomoje imam anovulatorne redne cikluse,torej brez O.:(:grrr:pa še tiste sluzi nimam.torej???????????????????????....pomoje je nimam. res pa je da moraš vedeti,da O ne dela redne menstr.cikluse.lahko je nimaš,pa imaš redno :hudicek:. nevem kaj bi človk reku.....................jaz bom mela zdaj mal pavze 7 in 8 mesec,pol pa v nove boje. zdaj grem pa mal s :kuza:na papa. se piševa.
|
|
|
|