|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kateri copatki za v vrtec?
30.8.2009 8:42:04   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Absolutno cicibanove...user posted image

Se podpišem....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.8.2009 8:46:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Absolutno cicibanove...user posted image

Se podpišem....user posted image user posted image

tudi jaz user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.8.2009 9:26:32   
rija

menim, da niti kroksi niti kake druge variante (nogavice ipd) niso primerne za otroka, ker se mu noga še razvija in formira. Pazite, da ne bodo potem problemi s stopali in hojo nasploh.

botrca, moj je dogural do 3,5 let brez čevljev, bos....je tudi moja tašča pred prvim letom govorila, da naj mu dam copate, ker mi sicer ne bo shodiluser posted image  pa je mali shodil pred prvim letom, ma fino učvščeno stopalo, nič deformirano, vse tipi topi....

jaz pa nisem za neke ala oklep čevlje in copateuser posted image

in še to: če kupite krokse eno ali dve številki prevelike, da bodo ja zdržali vsaj dve sezoni, je normalno, da nogica noter pleše...moj pa ma res tapravo številko, pa mu normalno sedijo.....in ja, vidim vse preveč otrok v prevelikih kroksih....in čevljih.....

...vox populi...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.8.2009 9:28:05   
rija
aja, sem pa gledala superfitke, ki so mi nekak najbolj simpatične, pa imajo na ježka v ms točno enega ali dva modela za fantke in 15 za punčkeuser posted image

kje razen v massu imajo še superfitke? da peljem malega okrog, mogoče si premisliuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.8.2009 9:29:27   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Ne samo za v stavbi, temveč tudi za na sprehode in ostale dejavnosti.

hmmm.....a ni neprimerno hoditi z istimi copati v igralinici in z istimi na sprehodeuser posted image

a pri vas ne učite otrok, da se je treba preobutiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.8.2009 9:41:18   
sanelaa
naš fantek gre 1.10. v vrtec, torej takoj z enajstimi meseci, pa smo ravno včeraj v Massu kupili Superfit copatke. Jih že nosi doma, da se bo malo navadil.
Smo primerjali s Cicibankami, pa so mi bile pretrde.
V Deichamu smo gledli, pa ekephant copatkov ni bilo, bomo pa najverjetneje od te firme vzeli čeveljčke.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.8.2009 10:05:34   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Ne samo za v stavbi, temveč tudi za na sprehode in ostale dejavnosti.

hmmm.....a ni neprimerno hoditi z istimi copati v igralinici in z istimi na sprehodeuser posted image

a pri vas ne učite otrok, da se je treba preobutiuser posted image

eni hočete imeti crocse za znotraj, eni pa za zunaj....s tem sem hotela napisat da so nasplošno neprimerni.....

(mimogrede - moj citat si vzela iz konteksta, ker če bi prebrala stavek pred tem ki si ga citirala, bi ti bilo verjetno bolj jasno....)

enim je samoumevno da se je treba preobut user posted image , enim očitno ni....user posted image

< Sporočilo je popravil Deja -- 30.8.2009 10:16:26 >

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.8.2009 11:40:12   
žab*ca
Jaz sem pa razmišljala,da bi ga imela kar v Pediped "čeveljčkih",kaj menite.Sicer pa,če otrok še ne hodi,a so potrebni v vrtcu copatki,ali ne,saj ga pri plazenju oz, kobacanju bolj kot ne ovirajo.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.8.2009 11:54:52   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca

Jaz sem pa razmišljala,da bi ga imela kar v Pediped "čeveljčkih",kaj menite.Sicer pa,če otrok še ne hodi,a so potrebni v vrtcu copatki,ali ne,saj ga pri plazenju oz, kobacanju bolj kot ne ovirajo.

se strinjam,naš še ne hodi,dvigne se,hodi ob opori,ampka je treba gledat da bo slej ko prej shodil,zato sprašujem za copatke,jst bi ga najraje imela bosega,sej zdej bo še šlo,čez kak mesec dva pa ne več ko bo bolj hladno pa ko bo hodil

joooj sej nevem no za kaj se naj odločimuser posted image

< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 30.8.2009 11:56:03 >

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.8.2009 12:04:50   
botrca
Rija, ja ti imaš za zdaj srečo in je vse ok pri tvojem otroku...nisem rekla, da je pri vseh enako je pa veliki procent otrok, ki ima težave zaradi neprimerne obutve, pa ne vedno kot majhi kasneje se tudi pojavijo napake (jaz sem vložke nosila ko sem že v šolo hodila, ne dolgo ampak je bilo potrebno). Vsak pa dela po svoje.

< Sporočilo je popravil botrca -- 30.8.2009 12:06:12 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.8.2009 16:32:03   
sanelaa
Superfit copatki so res super..........naš tudi še ne hodi, ampak otroci se itak slej ko prej morajo navaditi na to, da bodo imeli čeveljčke, sploh pozimi,ko ne more bit zunaj samo v nogavičkah. Res no, mi jih imamo šele dva dni, pa so super, rad je v njih, čisto udobno mu je in ga sploh ne motijo. Smop prej imeli kar tako ene mehke allstarke, bolj za šminko, pa se v njih niti dvigovat ni želel.

Jaz sem se kar odločla da bom od superfita vzela tudi čeveljčke za zunaj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.8.2009 21:18:17   
soncnica 3
Ciciban so res kvalitetni, ampak moj mišek je veliko lažje hodil v Superfitovih, ki imajo bolj "upogljiv" podplat. Meni so zakon, glede anatomsko oblikovanih podplatov pa pediatri itak povedo, da so potrebni le v primeru, ko se stopalni lok pravilno ne razvijo /"platfus"/...

Delam v vrtcu, doživela sem, ko je 6-letnik zaradi "ZAJČKOV" tako padel pri vrtenju pri ljudskem plesu, da sem mislila, da si je res zlomil nos, pa v umivalnici otroci velikokrat polijejo vodo po tleh in potem ful drsi v njih...

Lp

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.8.2009 21:29:12   
blaža
mi smo za ta starejšega vedno imeli cicibanove. edino te so zdržale. vse ostale, ki so ble lepe za videt, so se uničle čez dva meseca.

Zdej pri ta malem imamo tudi Cicibanove.

me pa zanima kako zgledajo te Superfitke, pa te od Elephanta?

je katera tako prijazna, da prilima link prosim.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.8.2009 21:32:53   
botrca
http://puncki.moj-album.com/slike/8495455/iz91_DdCxiUmXD6F.t.jpg

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.8.2009 21:34:37   
blaža

http://puncki.moj-album.com/slike/8495455/iz91_DdCxiUmXD6F.t.jpg

kere so to, kaj Superfit?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 21:54:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 21:55:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
31.8.2009 8:24:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

kaj pa menite o crocsih v vrtcuuser posted image

kaj meniteuser posted image

menim, da niti kroksi niti kake druge variante (nogavice ipd) niso primerne za otroka, ker se mu noga še razvija in formira. Pazite, da ne bodo potem problemi s stopali in hojo nasploh.
To je moj dobronamerni nasvet, ve pa delajte kakor hočete. To vam govorim v dobro otroka in vas, da ne boste pozneje imele težave in kupovale razne ortopedske vložke ipd. Pa brez zamere.user posted image

bedarija, to je že zdavnaj preživeta teorija iz časov naših babic, ki pa se je kr fejst vkoreninila in ji žal nova spoznanja ne pridejo do živegauser posted image

včasih so ( vključno s stroko) verjeli, da otroško stopalo rabi oporo in ortopedsko oblikovan lohk, da se noga pravilno oblikuje. danes se ve, da to ni res, na otroškem stopalu je maščobna blazinica, kar naredi stopalo bolj plosko, tudi zaradi večje stopalne površine in posledično manj težav z ravnotežjem pri prvih korakih. stpalni lok se oblikuje od 5. do nekje 12. leta, šele po tem času lahko govorimo o platfusu itd. in stopalo se bo najbolj pravilno razvijalo, če ne bo z ničemer omejeno. težave z razvojem so lahko ravno zaradi tlačenja malih nogic v trde, otropedsko oblikovane čevlje in copate.

(odgovor članu botrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
31.8.2009 8:28:33   
Anonimen
Rija, ja ti imaš za zdaj srečo in je vse ok pri tvojem otroku...nisem rekla, da je pri vseh enako je pa veliki procent otrok, ki ima težave zaradi neprimerne obutve, pa ne vedno kot majhi kasneje se tudi pojavijo napake (jaz sem vložke nosila ko sem že v šolo hodila, ne dolgo ampak je bilo potrebno). Vsak pa dela po svoje.

seveda si nosila vliožke, ker so ti obuvali trde, ortopedske čeveljčke, ala ciciban. in isto bo tvoj otrok imel posledice enkrat zaradi tega. čudno res, da najbolj pravilno razvita stopala in nobenih težav ( v kolker ni posredi rahitis) imajo otroci v afriki in v drugih revnih deželah, kjer so nonstop bosi, ker nimajo nič za obut. in a res mislite da je narava evolucijsko tko nardila, da mora bit stopalo v nekaj vkalupljeno, da se bo pravilno razvijalo? a se vam ne zdi, da pol bi se otrok rodil s pancerji na nogah? in le zakaj pol dlan ne rabi kalupa, da se normalno razvija?

user posted image

(odgovor članu botrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
31.8.2009 8:30:03   
Anonimen
   pa še en strokovni članek.

KLIK

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
31.8.2009 17:18:16   
Tajska
Ali so copatki Carozoo (podobni copatom Robeez) ustrezni ali ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
31.8.2009 19:11:19   
dalara
Crocsi so neprimerna obutev za v vrtec nasploh. Ne samo za v stavbi, temveč tudi za na sprehode in ostale dejavnosti.
Če je po tleh mokro in s crocsi prav lepo drsi, potem je s stališča varnosti otrok popolnoma razumljivo da so crocsi neprimerna obutev.

Pod tole se pa tudi jaz podpišem!

Kar se tiče crocsov zunaj, si samo predstavljajte vsa tista igrala in plezala na vrtčevskem igriščuuser posted image . Pa mogoče še kje kakšno roso. Ko bo prišlo do nesrečeuser posted image , bo pa vrtec kriv, a ne? Kar se pa notranjih prostorov tiče, pa saj crocsi vendar ja niso copatiuser posted image . V trgovini je na voljo toliko dobrih copatov. Od teh novih Robeez, ki so se pri jasličnih skupinah odlično obnesli naprej.

< Sporočilo je popravil dalara -- 31.8.2009 19:20:52 >

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 47
31.8.2009 21:52:23   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

seveda si nosila vliožke, ker so ti obuvali trde, ortopedske čeveljčke, ala ciciban. in isto bo tvoj otrok imel posledice enkrat zaradi tega. čudno res, da najbolj pravilno razvita stopala in nobenih težav ( v kolker ni posredi rahitis) imajo otroci v afriki in v drugih revnih deželah, kjer so nonstop bosi, ker nimajo nič za obut. in a res mislite da je narava evolucijsko tko nardila, da mora bit stopalo v nekaj vkalupljeno, da se bo pravilno razvijalo? a se vam ne zdi, da pol bi se otrok rodil s pancerji na nogah? in le zakaj pol dlan ne rabi kalupa, da se normalno razvija?

user posted image

Thnx, ker si mi prihranila čas, da ne rabim tega pisati. Sem se ravno spraševala iz katerega stoletja je ušla botrca user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
1.9.2009 13:20:37   
sončnica24
Za tiste, ki nimate toliko denarja ti copatki so podobni Robeezovim pa cenejši:

http://www.male-nogice.si/Modeli.aspx

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 49
1.9.2009 13:23:20   
sončnica24
Sem pa jaz že tudi slišala pripombe na Cicibanove copate in podobne, ker baje preveč nogico fiksirajo.
Pa glede teh vložkov, poznam punčko ki je bila pred kratkim stara tri leta, prvi in vsi nadaljni čevlji ki jih je menjala so bili cicibanovi, pa je zdravnica zdaj staršem rekla da morajo absolutno nehat kupovat te čevlje ker se nogica ne razvija prav. Tako da vsak po svoje in po svojih najboljših močeh.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?