|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   amoss??
4.6.2005 16:09:15   
Blink1
:zmeden2::zmeden2:

A katera kaj ve??? dva dni me ni, pa sem čist zadaj z novicami:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   amoss??
4.6.2005 19:13:28   
Anonimen
Rodila, rodila.

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   amoss??
4.6.2005 19:15:45   
Anonimen
Al ni? :zmeden:
Jest mam tud že vse pomešan :ups:

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   amoss??
4.6.2005 19:19:20   
ZARA
:)- :)-Meta...
Pojma nimam,res je ni že ene par dni,al kako:zmeden2:??

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   amoss??
4.6.2005 20:24:20   
Anonimen
Nina-nana je rodila, za Amoss pa ne vem. Sta pa imeli nekje skupaj rok.

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   amoss??
4.6.2005 20:54:39   
bobek05
Amoss je bila še včeraj na forumu (popoldan). Mislim, da sem nekje prebrala, da se gre kazat v ponedeljek in bo pol vidla če jo bodo notri zadržali ali ne :zmeden: Se mi zdi :zmeden:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   amoss??
4.6.2005 21:13:55   
Anonimen
Ja, Amoss še ni rodila. Čakamo in upamo, da se kaj javi.:bravo:

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   amoss??
5.6.2005 7:56:41   
Amoss
Nisem še rodila:((:((:((:((
Danes je že 6 dni čez in še kr nič.Včeraj me je ful šraufalo pa sem mislila da so popadki pa sem na koncu ugotovila da so samo prebavne motnje (sladoled, kava in sok niso najboljša kombinacija).
No in sem se včeraj mamlo potepala pri mami ki je doma na pohorju.Joj kako hladovino ma!
No v torek imam spet pregled!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   amoss??
5.6.2005 8:10:11   
Margareta

Ne sekiraj se, jaz sem rodila 9 dni čez pdp, ko so mi sprožili porod v Lj porodnišnici.:duda:

Sem pa probala vse na temo kako ga spraviti ven, predzadnji dan sem še ene 5 km prepešačila, pa še z mojim sva nekako:sloncek::sloncek::sloncek: pa nič

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   amoss??
5.6.2005 8:38:41   
Amoss
Dobra si!Jaz pa še komaj stojim, kaj šele da bi hodila!O kakšnem :sloncek:pa itak ni govora, ker me kosti tak bolijo da ne morem niti nog narazen dat.Ubogi moj :love:ja že celi mesec na dieti!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   amoss??
5.6.2005 8:57:00   
Lana_s
Amoss kak dolgo se ti je luščil čep? Se ti je naenkrat ali dalj časa? Danes zjutraj sem namreč opazila temnejšo sluz z rdečimi nitkami (mislim da je to čep), ampak je bilo tega zelo malo.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   amoss??
5.6.2005 10:25:45   
Anonimen
Lana_s, meni se je čepek luščil 2x. V torek popoldan in v sredo opoldan. Obakrat je bilo tega ogromno. Ampak res veliko.

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   amoss??
5.6.2005 15:02:44   
Lana_s
Aja, mogoče pa imam to samo od pregleda včeraj. Je pa bilo čist tak kot ste punce pisale, da naj bi čep zgledal. Pa zdaj sem bila spet na stranišču in spet malo takšnega roza izcedka. Pa malo me spodnji del trebuha boli kot da bi hotela dobit M, samo brez kakih krčev, samo topa bolečina. Mislite, da se počasi pripravlja ali me samo moj:duda: zafrkava?

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   amoss??
5.6.2005 16:01:18   
Blink1
Jaz mislim,da počasi pa že bo:)-:)-...Jaz sem sicer rodila 13 dni po roku, ampak se vse te dni čisto NIČ ni dogajalo.

KO se bodo začeli popadki, boš ziher vedela. Jaz sem, čeprav sem pričakovala večje bolečine:zmeden:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   amoss??
5.6.2005 17:24:56   
Amoss
Prvič se mi je čep luščil v četrtek zjutraj, pa sem mislila da se je odluščil, danes zjutraj pa spet in ponovno ful dosti.
Moj pa je taka neprekinjena sluz, da sem jo lahko kr vlekla ven in temno rjave barve.Ni bilo nič roza in nič nitk.
Mogoče pa se še vedno ni vse izluščilo.
Bomo videli v torek kaj bodo zdravniki rekli!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   amoss??
5.6.2005 21:06:04   
Anonimen
Amoss, po moje boš v torek že kar cartala svojo bebico!!!

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   amoss??
5.6.2005 21:22:56   
Amoss
Upam, sicer pa boste tako med prvimi zvedele

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   amoss??
5.6.2005 21:39:15   
Anonimen
Ja, ampak zdaj so obvestili, da od jutri od 17. ure pa do srede enkrat forum ne bo delal. Torej takrat ne rodit. Ali prej ali pa pozneje:). Raje prej, a ne?

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   amoss??
5.6.2005 23:43:46   
snorlax
Amoss, javi na Mamo, če RR ne bo delal. Midve s Sanjo bi tudi radi vedeli.

Srečno!!!:):):)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   amoss??
6.6.2005 9:00:47   
Amoss
Ja bom se zmenila naj javijo.Včeraj se mi j e tudi zvečer luščil čep, zdaj pa več ne vem,...

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?