polma -> RE: otrok in bivši (1.9.2009 0:56:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča Punce hvala vam za odgovore in Rija, res je, jaz sem tista, ki si zatiska oči in noče verjeti, da me ne ljubi več. Na to, da bi ga črnila pred otrokom pa res ne pomislim, ker vem da ni mali nič kriv in ker vem da ima on malega rad. Glede tega ali je primeren za očeta pa se bi dalo razglabljat. Dejstvo je pač bilo tako, da si je on lepega dne zaželel otroka in ker sem si ga želela tudi jaz, sva se odločila zanj, vendar sem po rojstvu spoznala, da si on pod besedo oče predstavlja nekaj drugega kot jaz. Jaz sem predvidevala (in med nosečnostjo je tudi on rekel da bo tako), da mi bo pomagal kdaj pri previjanju, hranjenju, da bo šel kdaj na sprehod z nama, se bo z malim igral,...on pa je pričakoval, da je dovolj če za otroka finančno poskrbi in mu kdaj kaj kupi, ter se ukvarja z njim, ko so prisotni drugi (takrat ga je namreč zelo rad nosim in cartlal,...). Zadnje čase pa mu je tako ali tako šlo vse na živce, ko je gopod prišel domov iz službe je bil mali vesel da ga vidi, se je hotel igrat z nijm in noret, on bi pa počival, ker je utrujen,...Pa še je imel podobnih fint. Sicer pa sem ponoči, ko nisem mogla zaspat šla delat seznam plusov in minusov za najin odnos in me je potem realna slika na papirju kar presenetila. Bilo je namreč 13 minusov in 3 plusi. In tako bo tudi ostalo. Bodi močna, ker te bo sicer sukal na gumici da se ti bo mešalo.Igra mačke z mišjo, saj veš. Ne, on te ne ljubi, on ne bo drugačen, ne zna in ne zmore bit nekdo drug...pozabi! Na žalost imam slabe izkušnje s prvim zakonom, lahko pa ti rečem-po 6h letih je bolj bogat, ima večji avto, pa je še vedno isti mali nesposobni fantek,kot se je izkazal in VEM, da se ne bo nikoli spremenil. HB-on na svojem, jaz na svojem!
|
|
|
|