miševi -> AVGUST - težko pričakovani mesec (5.6.2005 9:37:54)
|
Dobro jutro oz. dober dan! Še sedaj me oči pečejo, pa še nisem bila nič zunaj:((. Upam, da bo tale dež spral tele pelode, da nam bodo dali vsaj malo bolje dihati. Zgoraj, na temi o senenem nahodu sem prebrala, da nekatere jedo tablete. No, jaz jih vseeno ne bom. Je pa res, da se sprašujem, ali je dobro, da s tako pogostimi napadi kihanja stresam našega :duda: :zmeden2:... Tia74, imaš pa res zatečene noge. Kaj pa pritisk, ali je v redu? Danes bo po moje dolgčas, če bo tako vreme. Mogoče se bom pa spravila narisat Puja za v otroško sobico. Bi bil že čas... Pospravljat se mi pa še ne da, oz. še nimam tistega gnezditvenega nagona, da bi morala vse spucat, tko da samo tisto sproti pospravljam, da je videti, kot da je vse čisto :hudicek:. Včeraj zvečer smo imeli pa pestro. Na obisku je bila prijateljica s svojo punčko, kar je ok, saj smo vedno skupaj... Ampak potem so pa prišli še 4 otroci, pa še naša bejba in je bil hausball - dobro, da na vrtu... Mislim, da bom jaz ostala samo pri 2 :angel:, drugače me bo še fršlok (ali pa sedaj tako razmišljam, ko mi hormončki nagajajo...:zmeden2:). Lp. Grem pit, pit, se nacejat..... :rozica:
|
|
|
|