MIHAILO -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del (9.9.2009 16:58:50)
|
pozdravljene...mi smo vredu...malo sem vas prebrala ampak si ne zapomnem vsega za pokomentirat... MAJCHY jaz vedno sveze pripravim Mihailu ,tudi ce zlicko samo poje ostalo starn zlijem,sej to ni velika kolicina ... URSA kaksna je bila nocka,ko je zigec spal z nejcom v isti sobici...? CITA jaz sem mislila ,da bom ze cisto obupala glede GH ...sploh ni hotel nicccc jesti,usta je imel ZAKLENJENA [sm=smiley36.gif] pa sem ga kar pustila en teden in mu kar mleko dajala...zdaj sem zopet poskusila tako da sem mu zjutraj ob 8h dala am in nato ob 13h jogurt(vmes je pil samo caj)in je pojedel cel jogurt ,kasneje ob 16:30 sem mu ponudila se sadno kasico in je tudi to pojedel..ne vem al je bil problem ,da sem ga hranila on pa ni bil dovolj lacen in je zato zapiral usta,ali je pa enostavno pac zdaj pripravljen na gh,ker niso vsi isti cas pripravljeni...ampak sej se je brezveze sekirat itak da bojo jedli...meni je mami rekla ,da to ze tko pride samo po sebi ,vse ko so starejsi bolj jim gre...saj bo... [sm=smiley25.gif][sm=smiley25.gif][sm=smiley25.gif][sm=smiley25.gif]ZDAJ pa eno vprasanje glede avtosedezev...eni so tko dragi,drugi niso,kako izbrati...sem gledala na zvezo potrosnikov glede testiranja in so oni cenejsi npr boljse ocenjeni(170e) oni ,ko so pa 239e so pa slabse ...zdaj vidim v reklami od DIPA sedez pikolo 99e...v cem je fora ,da se eni tko dragi eni ne...joj sploh ne vem kako se bom odlocla glede tega..HELP ME...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|