timy -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del (7.9.2009 22:21:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 ...čer... No zanima me glede GH uvajanje... Jaz zdaj uvajam mlečna kašica dopoldne , potem sadje in potem še zelenjava.. Zdaj me pa zanima koliko mleka mu dam po teh obrokih kej ali nič? Zdaj vse delam s paličnim mešalnikom, zdaj me pa zanima kdaj bom lahko mal večje koščke dala? Zanima me pa tudi , kaj naj dodam k krompirju, korenčku, špinači, kolerabi, blitvi... Kaj dajete vi... Pa pri sadju jaz sem dala jabolko, banano, marelico, hruško.. kaj pa zdaj? Hvala za odgovore.. Ne vem točno, kaj sprašuješ. Glede začimb ali ostale zelenjave, ki jo lahko daš. od začimb jaz dajem čisto malo soli, petršilja, bazilike, rožmarina. Tudi malo čebule in česna. Kuham na olivnem olju. Če pa pripravljam hrano le za njo, potem dodam malo masla, ali sirčka. Zelenjavi sem dodajala polento, riž, testenine brez glutena, zdaj ji pa dajem že navadne testenine, zdrob. Pri sadju moja obožuje slive, pa ponavadi kupim Hippovo kašico jabolko v gozdnih sadežih - res ima rada bolj temno sadje. Sadju pa občasno dodam tudi skuto ali kakšen jogurt.
|
|
|
|