Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.8.2009 21:30:46
|
|
|
|
črticaa
|
evo še en komentar na 5 del moj pikec poje cel velik obsgarten 200ml zdj ga grem pa nafutrat poj pa upam da bo že kej novga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.8.2009 21:40:58
|
|
|
|
claud
|
Ah grem spat! Nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.8.2009 21:44:15
|
|
|
|
črticaa
|
mata, claud, rebeka, deja, simona, miškolin, barbara, mihailo in tamika,... kaj vm je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.8.2009 22:31:34
|
|
|
|
črticaa
|
evo oznanjam da tole neki šteka,..ker ziher niste vse gorpa tiho no zdele sm brala un forum !NEDONOŠNČKI 2009.NUJNO! joj sm skor jokala,..sm tko vesela da moj to ni bil in da je blo skozi nosečnost in tudi sedaj vse ok,..pa čeprav je dons skor s pojstle zletu joj ne predstavljam si kako ji.m mora biti hodo ob izgubi otroka,..ne glede na starost tole šteka tko da grem jz gledat tv,...sm na fb KMETIJO zrihtala u nulo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.8.2009 22:47:09
|
|
|
|
rebeka84
|
Jaz PAKIRAM...za na morje, glava me boli od tega pakiranja...pol bom pa na morju ugotovila, da sem pol stvari doma pozabila... črticaaaa a ti je dolgčas? pridi mi pomagat...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.8.2009 22:49:43
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Jaz PAKIRAM...za na morje, glava me boli od tega pakiranja...pol bom pa na morju ugotovila, da sem pol stvari doma pozabila... črticaaaa a ti je dolgčas? pridi mi pomagat... kam pa ,..kdaj pa jz mam čas do 1.oktobra,...poj pa šola aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sploh ne vem če še znam ustat na budilko ob 6.30 hahah zih bom mal izkoriščala to da mam otroka doma,....ker 100% nam 10 ur u šoli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.8.2009 22:52:30
|
|
|
|
črticaa
|
evo še mal pojamram,...lih na šihtu me je neki ful zaštekal,...sm misnla da bom okol padla,..tok mi je blo slabo,..al pa da bom bruhala,..sm vsakič k sm mela čas (k nisva gor ali dol hrano nosile) bla ne wc.ju joj poj k je šlo vse ven z mene (30 minut preden sm zaklučla) sm bla pa ok,..tko da poj zvečer,..se je pa moj lubi prenažru palačink in je isto skor bruhal in poj se je smilu sam seb in sm spet ostala sam a z vsem delom evo jutr gresta adrian pa andrej gledat boks
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.8.2009 22:55:14
|
|
|
|
rebeka84
|
jutri gremo na krk... mi se tudi nekaj slabo počutimo...mislim sebe in moža... vrat me boli, glava, kašljam...joj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2009 22:55:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2009 22:59:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2009 22:59:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 8:11:28
|
|
|
|
piskot
|
jutro neki berem, pa sploh ne sledim. kolumbo hvala za info glede copat za vrtec. mlea kok kapljic in kdaj ji pa das? jaz jih dajem obcasno, ce kak dan ne gre kakat, pol jih ji dam. na pa je ze alarm ...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 8:23:01
|
|
|
|
črticaa
|
dobro jutro vidm da bom jz kavico postregla joj kakpen vrem,e dominik je dons ful zgodn, sva bla že ob 7ih pokonc evo za kosilo bojo rebrca uradno razglašam da je rr mal zmešan,...ker nas je uradno 10 gor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 8:27:55
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Črtica ne vem kdaj grem u Avstrijo, ker morm najprej mami ujagat za varstvo, pa deca d me bo pelu....pa še Roksota bom mogla s sabo met, ...to je pri nas cel projekt in hodmo sam 2 krat na let e boš šla v bližnji prihodnosti, bi tole želela http://www.babiesrus.de/produkte/aquababy-badering-937320.html
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 8:29:02
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot mlea kok kapljic in kdaj ji pa das? jaz jih dajem obcasno, ce kak dan ne gre kakat, pol jih ji dam. na pa je ze alarm ... kakšne kapljice pa so to,..ker dominik zadnje čase ne kaka kokr bib lo treba
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 8:32:28
|
|
|
|
Onasiss
|
DIAMANTINI VSE NAJBOLJŠE ZA RD!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 8:34:23
|
|
|
|
Onasiss
|
Še kava....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 8:37:35
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea DIAMANTINI VSE NAJBOLJŠE ZA RD!!!! tudi od nas (sm šla gledat po seznamih ampak sm te spustila)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 8:38:59
|
|
|
|
Onasiss
|
piskot-kapljice ji dajam 1x na dan po 5 kapljic in kar med jutranjim obrokom. Se mi zdi, da odkar ji dajem kapljice bolj spi ponoč, pa tudi rite nima več vnete.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 8:39:32
|
|
|
|
črticaa
|
evo poj pa jz dietni zajtrk postrežem,...k se vse hočte spravt v svoje najljubše hlače
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 8:43:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Črtica ne vem kdaj grem u Avstrijo, ker morm najprej mami ujagat za varstvo, pa deca d me bo pelu....pa še Roksota bom mogla s sabo met, ...to je pri nas cel projekt in hodmo sam 2 krat na let e boš šla v bližnji prihodnosti, bi tole želela http://www.babiesrus.de/produkte/aquababy-badering-937320.html jst sem tole dobla v elecreku za 11€ in je čist isti k ta na sliki.... pa ful je fino in res prav pride, k se naša fanta lahko mal dlje igrata v vodi, še strigli smo ga v njem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 8:47:06
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Črtica ne vem kdaj grem u Avstrijo, ker morm najprej mami ujagat za varstvo, pa deca d me bo pelu....pa še Roksota bom mogla s sabo met, ...to je pri nas cel projekt in hodmo sam 2 krat na let e boš šla v bližnji prihodnosti, bi tole želela http://www.babiesrus.de/produkte/aquababy-badering-937320.html jst sem tole dobla v elecreku za 11€ in je čist isti k ta na sliki.... pa ful je fino in res prav pride, k se naša fanta lahko mal dlje igrata v vodi, še strigli smo ga v njem kdaj pa?? ja jz sm ga povsod vidla sam za 20 eurov ali več,..edin tukaj toliko ceneje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 8:53:30
|
|
|
|
Katjusa
|
že kak mesec nazaj redna cena je bla pa vedno okol 15€ sem to gledala tam k sem bla še noseča, zdej k sem to kupla se mi zdi, da je bla običajna cena, torej da ni bla akcija sam nisem ziher pejt pogledat več k 15 pa neki ziher ne bo..... za 5€ razlike ne vem če se ti tudi sicer splača v avstrijo hodit....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 9:03:02
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa že kak mesec nazaj redna cena je bla pa vedno okol 15€ sem to gledala tam k sem bla še noseča, zdej k sem to kupla se mi zdi, da je bla običajna cena, torej da ni bla akcija sam nisem ziher pejt pogledat več k 15 pa neki ziher ne bo..... za 5€ razlike ne vem če se ti tudi sicer splača v avstrijo hodit.... katjuša jz mam do celovca manj kot do tebe ne vem če mam 30 minut vožnje s tem da mormo jit čez une grozne ovinke na ljubelju,....pa skos gre kdo gor,...če ne kšni kolegi iz tržiča
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 30.8.2009 9:04:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa že kak mesec nazaj redna cena je bla pa vedno okol 15€ sem to gledala tam k sem bla še noseča, zdej k sem to kupla se mi zdi, da je bla običajna cena, torej da ni bla akcija sam nisem ziher pejt pogledat več k 15 pa neki ziher ne bo..... za 5€ razlike ne vem če se ti tudi sicer splača v avstrijo hodit.... katjuša jz mam do celovca manj kot do tebe ne vem če mam 30 minut vožnje s tem da mormo jit čez une grozne ovinke na ljubelju,....pa skos gre kdo gor,...če ne kšni kolegi iz tržiča zakaj pol rabiš, da ti kolumbo to prnese?
|
|
|
slovenijaanjasakoliko otrok bi morali imeti slovenci1 (
4%)
2 (
36%)
3 (
48%)
4 (
7%)
5 (
2%)
več (
3%)
Število vseh glasov: 325Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!