Onasiss -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del (2.10.2009 10:47:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MLEA kje si pisala o sedezih???[sm=smiley1.gif] Aja, sory...enkrat full nazaj.... No tkole.... ne kupuj sedeža, ki sta skupaj skupine 2 in 3. Zakaj? Ker otrok, ko doseže 100 cm, ima popolnoma drugačne potrebe in varnost ne da se spremeni ampka otrok potrebuje več prostora. Mi smo imeli pri Vitu ta drugi sedež od brevija, skupine 2. Sedala pri teh stolih so precej visoki, kar je za otroka do 4 let ok, potem pa je že neroden. Tako, da definitivno najprej skupina 2 in potem skupina 3. Kar se tiče znamk.... Vse je pogojeno z imenom znamke, več al manj. Slišala boš hvaljenje Maxi-ja na eni strani in Romerja oz Britaxa na drugi. S tem, da je Romer dražji, mogoče ima malenkost več nekih malih detajlov, ki pa pri varnosti ne igrajo bistvene vloge. Bistvo je , da se fino pripne-foxira na sedež v avtu, da je otrok lepo pripet, da je s strani dobro zavarovan in seveda, da se da nagnit, ko otrok v avtu zaspi in da mu glava ne binglja. To je pač moje mnenje... Kot sem rekla, ene bojo zagovarjale enega, druge drugega. Vse pa je pogojeno s ceno in s tem kok si se pripravljen stegnit. Sta pa tidve znamke obe ok.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|