Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:36:58
|
|
|
|
claud
|
Majchy sj si prebrala mojo misel dneva na fb-ju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:37:39
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-pomoje je blo to mišljeno bolj za šalo...sicer nisem tega prebrala tko da ne vem...samo se spomnim kako smo se včasih mal pohecale na račun sebe drugih malo norčevale ena iz druge pa je blo vse ok...mogoče je to vse skupaj mišljeno kot črni humor....sploh pa ga jest kr mal pogrešam tukile gor se mi zdi da smo mal preveč resne ratale ja ampak nisi vsak dan take volje da preneseš črni humor na svoj račun .......ko sem slabe volje je lahko zarad mene 100 smilijev ki se smejejo zraven takih izjav,pa me zadanejo v živo no sej bo kmalu služba in boste imele mir pred mano jaja kar misli si...bomo hodile u merkator po kruh ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:38:22
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy zadnič je bil piki na obisku veš kok je fejst pa hitro si želodec pozdravi..... sej veš, da te imamo rade (no vsaj jaz)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:39:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-pomoje je blo to mišljeno bolj za šalo...sicer nisem tega prebrala tko da ne vem...samo se spomnim kako smo se včasih mal pohecale na račun sebe drugih malo norčevale ena iz druge pa je blo vse ok...mogoče je to vse skupaj mišljeno kot črni humor....sploh pa ga jest kr mal pogrešam tukile gor se mi zdi da smo mal preveč resne ratale ja ampak nisi vsak dan take volje da preneseš črni humor na svoj račun .......ko sem slabe volje je lahko zarad mene 100 smilijev ki se smejejo zraven takih izjav,pa me zadanejo v živo no sej bo kmalu služba in boste imele mir pred mano jaja kar misli si...bomo hodile u merkator po kruh ... jst bom hodla sma drobiž menjavat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:39:29
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce seznam je posodobljen za kr neki časa nazaj.... kar ni gor pa bi moglo bit napišite še enkrat kar ne bo obarvano v taki barvi da izstopa (rdeča, zelena, modra) ne bom vnašala ker iskala ne bom..... aja pa seznam se mi zdi čist predolg tako da bi jst črtala vse kar se ne tiče februarčkov povejte stim tako al skrajšam? se strinjam da ga skrajšaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:42:01
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......jaz sem za to da se dajo le žvali stran,ker (no vsaj mislim) da bi vam ki imate več otrok fajn delo če zjutraj prižgete rr in nekdo malčku čestita za RD.......super za pikija-kar kakšno fotkico mi naj še pošlejo claud......sem prebrala in dala tanci......me ne bo na kruhu,bom v pisarni sem boljše volje-tudi jaz vas imam rada
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:43:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-pomoje je blo to mišljeno bolj za šalo...sicer nisem tega prebrala tko da ne vem...samo se spomnim kako smo se včasih mal pohecale na račun sebe drugih malo norčevale ena iz druge pa je blo vse ok...mogoče je to vse skupaj mišljeno kot črni humor....sploh pa ga jest kr mal pogrešam tukile gor se mi zdi da smo mal preveč resne ratale ja ampak nisi vsak dan take volje da preneseš črni humor na svoj račun .......ko sem slabe volje je lahko zarad mene 100 smilijev ki se smejejo zraven takih izjav,pa me zadanejo v živo no sej bo kmalu služba in boste imele mir pred mano jaja kar misli si...bomo hodile u merkator po kruh ... jst bom hodla sma drobiž menjavat če bi rada blagajniku uničila jutro:pridi ob 9.00 z 500€ plačat čigumije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:46:29
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......jaz sem za to da se dajo le žvali stran,ker (no vsaj mislim) da bi vam ki imate več otrok fajn delo če zjutraj prižgete rr in nekdo malčku čestita za RD.......super za pikija-kar kakšno fotkico mi naj še pošlejo claud......sem prebrala in dala tanci......me ne bo na kruhu,bom v pisarni sem boljše volje-tudi jaz vas imam rada
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:47:16
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-pomoje je blo to mišljeno bolj za šalo...sicer nisem tega prebrala tko da ne vem...samo se spomnim kako smo se včasih mal pohecale na račun sebe drugih malo norčevale ena iz druge pa je blo vse ok...mogoče je to vse skupaj mišljeno kot črni humor....sploh pa ga jest kr mal pogrešam tukile gor se mi zdi da smo mal preveč resne ratale ja ampak nisi vsak dan take volje da preneseš črni humor na svoj račun .......ko sem slabe volje je lahko zarad mene 100 smilijev ki se smejejo zraven takih izjav,pa me zadanejo v živo no sej bo kmalu služba in boste imele mir pred mano jaja kar misli si...bomo hodile u merkator po kruh ... jst bom hodla sma drobiž menjavat če bi rada blagajniku uničila jutro:pridi ob 9.00 z 500€ plačat čigumije bo mogu u pisarno po drobiž
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:52:49
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy sj si prebrala mojo misel dneva na fb-ju sem jo mogla it prebrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:52:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-pomoje je blo to mišljeno bolj za šalo...sicer nisem tega prebrala tko da ne vem...samo se spomnim kako smo se včasih mal pohecale na račun sebe drugih malo norčevale ena iz druge pa je blo vse ok...mogoče je to vse skupaj mišljeno kot črni humor....sploh pa ga jest kr mal pogrešam tukile gor se mi zdi da smo mal preveč resne ratale ja ampak nisi vsak dan take volje da preneseš črni humor na svoj račun .......ko sem slabe volje je lahko zarad mene 100 smilijev ki se smejejo zraven takih izjav,pa me zadanejo v živo no sej bo kmalu služba in boste imele mir pred mano jaja kar misli si...bomo hodile u merkator po kruh ... jst bom hodla sma drobiž menjavat če bi rada blagajniku uničila jutro:pridi ob 9.00 z 500€ plačat čigumije bo mogu u pisarno po drobiž ne,ne-iz pisarne ga ven prinesejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:53:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy sj si prebrala mojo misel dneva na fb-ju sem jo mogla it prebrat danes velja zame
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:55:19
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy sj si prebrala mojo misel dneva na fb-ju sem jo mogla it prebrat danes velja zame no pa mamo razlog se pravi je tvoj kriv za vse men moj zmer reče sej nakonc sem itak jest kriv za vse, že neki najdem da je tko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:56:17
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy sj si prebrala mojo misel dneva na fb-ju sem jo mogla it prebrat not guilty
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:56:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy sj si prebrala mojo misel dneva na fb-ju sem jo mogla it prebrat danes velja zame no pa mamo razlog se pravi je tvoj kriv za vse men moj zmer reče sej nakonc sem itak jest kriv za vse, že neki najdem da je tko tudi pri nas je tako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 11:57:38
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy sj si prebrala mojo misel dneva na fb-ju sem jo mogla it prebrat danes velja zame no pa mamo razlog se pravi je tvoj kriv za vse men moj zmer reče sej nakonc sem itak jest kriv za vse, že neki najdem da je tko Aha pr nama je lih obratno...zmer jst kriva.... sj sm res sama kriva da sm si škorpiona najdla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 12:01:28
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy sj si prebrala mojo misel dneva na fb-ju sem jo mogla it prebrat danes velja zame no pa mamo razlog se pravi je tvoj kriv za vse men moj zmer reče sej nakonc sem itak jest kriv za vse, že neki najdem da je tko Aha pr nama je lih obratno...zmer jst kriva.... sj sm res sama kriva da sm si škorpiona najdla kaj hočeš povedat da smo škorpijoni taki .....zdej pa vem zakaj si kriva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 12:01:57
|
|
|
|
tanci29
|
mlea-kje si
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 12:03:45
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy sj si prebrala mojo misel dneva na fb-ju sem jo mogla it prebrat danes velja zame no pa mamo razlog se pravi je tvoj kriv za vse men moj zmer reče sej nakonc sem itak jest kriv za vse, že neki najdem da je tko Aha pr nama je lih obratno...zmer jst kriva.... sj sm res sama kriva da sm si škorpiona najdla kaj hočeš povedat da smo škorpijoni taki .....zdej pa vem zakaj si kriva JA....trme smotane škorpionske no sj jst pa bik pa nč bolš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 12:07:48
|
|
|
|
BarbaraGS
|
claud ce je bilo tisto za res vprasanje ti odgovorim: za neprofitna stanovanja ali za kakrsne koli ugodnosti lahko zaprosis v obcini kjer si stalno prijavljen. Ce zelis kje drugje, si moras najti veze ali stanovanje in se stalno prijavit tam. Tako se bom verjetno morala jaz za vrtec, ko bo cas.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 12:09:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy sj si prebrala mojo misel dneva na fb-ju sem jo mogla it prebrat danes velja zame no pa mamo razlog se pravi je tvoj kriv za vse men moj zmer reče sej nakonc sem itak jest kriv za vse, že neki najdem da je tko Aha pr nama je lih obratno...zmer jst kriva.... sj sm res sama kriva da sm si škorpiona najdla kaj hočeš povedat da smo škorpijoni taki .....zdej pa vem zakaj si kriva JA....trme smotane škorpionske no sj jst pa bik pa nč bolš moj mož je bik-ja trma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 12:11:58
|
|
|
|
Čebel@
|
Hani dati kosilo:polenta+bučke+zdenka sir
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 12:21:03
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Hani dati kosilo:polenta+bučke+zdenka sir dober tek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 12:24:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce seznam je posodobljen za kr neki časa nazaj.... kar ni gor pa bi moglo bit napišite še enkrat kar ne bo obarvano v taki barvi da izstopa (rdeča, zelena, modra) ne bom vnašala ker iskala ne bom..... aja pa seznam se mi zdi čist predolg tako da bi jst črtala vse kar se ne tiče februarčkov povejte stim tako al skrajšam? C A R I C A SI!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 29.9.2009 12:27:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce seznam je posodobljen za kr neki časa nazaj.... kar ni gor pa bi moglo bit napišite še enkrat kar ne bo obarvano v taki barvi da izstopa (rdeča, zelena, modra) ne bom vnašala ker iskala ne bom..... aja pa seznam se mi zdi čist predolg tako da bi jst črtala vse kar se ne tiče februarčkov povejte stim tako al skrajšam? C A R I C A SI!!!!!!!!! vem ne resno zakaj že pa hvala za objemčke mi prav pašejo zdle
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?