BarbaraGS -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del (24.9.2009 16:35:15)
|
Smo bili v razvojni. Za seznam: lahko das 7m, ker smo jim blize kot pa 6:) : tezka 7640g, dolga 72cm Bila je navdusena kako ze vse zna. Edino rekla je, da ona je se nebi dajala sedet (ta zdravnica je proti prezgodnjemu sedenju - zanjo je 6m prezgodaj) in malo jo moramo popravljat pri plazenju, ker enostransko plazi, drugo stran pa povlece za sabo. Rekla je tudi, da se ze postavlja na nogice in kako naj pazimo, ko se bo zacela dvigovat in preverila je prijemanje. Zdaj smo na drugi stopnji od 4-ih, ko s kazalckom prime (vmes je se ena stopnja, pol pa pincetni prijem). Rekla je naj ji dajemo ful majhnih kosckov suhega sadja, za urjenje prijemanja in nam dala igrice za rokice in prstke, ker se zdaj 3 mesece ne bomo videli. Tako me je bilo strah, zdaj pa mi je kar odleglo :). Sej sem se odlocila, da ne bom jemala vsega 100% kar recejo, ker oni hocejo da je otrokov razvoj po knjigi, jaz pa mislim, da ima vsak otrok vsoj sistem in nacin. Ampak vseeno je lepo slisat, da je vse ok. simonakr mi smo kupili Romerja, ki bo zdaj spet v akciji in meni se zdi vredu. Recaro tudi hvalijo, pa maxi cosi. Ce kupis kaj od tega ne mores falit. Drugemu pa jaz ne zaupam, ceprav me zaradi cene in zunanjosti kdaj kaksna nania zamika :). Aja ta romer, ki bo zdaj v akciji in ki smo ga mi kupili ni isofix.
|
|
|
|