MIHAILO -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del (15.9.2009 12:19:34)
|
Pozdravljene...Kaj se je pa meni danes naredilo[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]Mihaila sem dala k sebi v posteljo ob 6h ,ker se je zbujal in ob 7h me zbudi ropot,ki ga je povzrocil Mihailo ,Ko je padel s postelje [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]Jaz sem skocila in ga vzela najprej je jokal ,ko sem ga pa vzela se je pa takoj zacel smejati ampak sem takoj p poklicala in ga peljala k njej...pregledala ga je in rekla ,da je vse vredu...Mihailo ji je pa ta cas pel in se smejal...NIKOLIII,NIKOLI vec ga ne bom dala k sebi,res nikoli...te dneve me zmucil ,ker nic ne spi zaradi zobekov in sem verjetno zato bolj trdno spala ,da ga nisem cula da se je zbudil,kotalit se je pa tko zacel da kr gre...jaz sem cist fertik,vse je za mano prislo samo jokam se ,ko pomislim kaj bi lahko bilo in ,ko se spomnem prizora ,da je na tleh bil,jaz pa se spala in skocila se napol v sanjah...GROZNO JE BILO [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|