Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči ti si pa fullll aktivna zadnje čase,.....obe2 s katjušo sta mal čudne odkar sta z morja pršle,.... nimam pojma kaj vaju ju pičl uuuuuuuuuuu črticaa dej to mal obširneje razloži. Upam, da stojiš za svojimi besedami če ti kej ne paše naju lahko komot ignoriraš (vsaj mene) me ne moti.... ne mi pa metat take...... joj boće mile,....človk pusti 52 postov,...pride nazaj in sam tole dobi ja jz mam močan občutk da vaja neki žul odkar sta pršle z morja,..sicer ne vem če je temu res tako,..sam na vsake 10 strani pišeta sam da najbol da se samvrneta na morje,..al da nj ignoriramo vajine poste,....vse kuj zagrabta k pes kost,... ne vem če vaja kej mot,...lahko povesta,...jz ne vem a so to osebne stvari al kako drugače,...zarad mene se lah tud po ZS zmenmo,... sam na K mi gre, da morm merkat da slučajno nam kej takega napisala da bi vaju užalila,...ker res nisem s tem namenom na tem forumu,.... ne vem mogoče se to sam meni zdi,..al pa tud kšni drugi punci tukaj gori ne bom napisala brez zamere,..ker se mi ne zdi da sem napisala kaj tekega, kar bilahko zamerili! ne da se mi s tabo obadat.... in kje točno sem pisala da nej kdo ignorira moje poste samo tebi to prejle in še nobeni drugi vsaj ne da bi se jst spomnla.... in očitno tebe neki moti če praviš, da sme čudne..... ja najbrž sme se na morju zmenle da bome za vsako besedico užaljene..... mah brezveze, da se s tabo ukvarjam sej pa je na forumu dost članic..... tak da če je kak problem lahko tud ne obstajaš..... ja to je zdej grdo ampak, če te kej moti pač povej direkt kaj te moti ne pa da pišeš da sme čudne nazaj prišle ker morje nima nobene veze z mojimi občutki..... grem žurat:) pa en pir si grem odpret
|