Miško -> spanje otročkov (4.6.2005 14:15:17)
|
Naš drobižek se je začel tudi pri približno isti starosti obračat na hrbet in ni pomagalo nobeno zalaganje, ne z deko, ne s plenico. Kvečjemu je v končni fazi spal na hrbtu, ves zvit preko tistih plenic in dek. Pa sem ga pustila. Spanje na hrbtu je trajalo kakšen mesec, potem pa mu je spet bolj ugajalo na boku. Po mojem se nima smisla bojevati z malimi škrati, ker je na koncu itak vedno tako, kot oni hočejo. Pa pomisli, kako bi se ti počutila, če bi te nekdo hotel prisiliti, da spiš v položaju, ki ti ne ustreza. Sicer pa se v baby centru dobi neka pena, v katero vgnezdiš otročiča in se potem ne more obrnit. Ampak se mi zdi, no, nepotrebno matranje otrok. Če te je pa zelo strah, potem pa le v nakup. Spalne vreče pa so menda zelo fajn, ampak Matija je dobil živčni zlom, ko smo ga hoteli stlačit v njo. Je pač take sorte, da med spanjem ne prenese prav nič, ne deke, ne spalne vreče. Tako, da se jo po mojem splača spoosodit in stestirat. LP Pa ne preveč skrbet, ti škrati moda res zgledajo nebogljenčki, vendar so trdoživi in ko jim kaj ne ustreza, že povejo. Miško
|
|
|
|