Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Filane (polnjene) paprike 4.6.2005 12:14:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Živijo! Polnjeno papriko imam zelo rada in jo tudi pripravljam, za omako pa imam takle recept (nič posebnega): v velik lonec, kamor boš naložila paprike, najprej segrej olje, potem dodaš cca. 2 kavni žlici sladkorja, potem dodaj moko (količina je odvisna od tega, koliko omake pojeste), da bo omaka bolj gosta, na vrh še paradižnik (lahko mezgo ali pa pasiranega iz konzerve) in po okusu dodaš še vodo. Takoj lahko vidiš, koliko gosto bo vse skupaj. No, potem pa lepo naložiš paprike notri in daš kuhat na majhen ogenj, da se ne zažgejo. Upam, da bo ok. Pa naj vam tekne. Lep pozdrav, Simona
|
|
|
|
Filane (polnjene) paprike 4.6.2005 12:37:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Za omakco podobno kot Simona samo,da prej popražim na olivnem olju strok česna pol pa še mokco pa po istem postopku kot je že napisano dodam še knorr govejo kocko in nekaj zrn popra in solim po okusu.Aja pa baziliko dodam omakci,ščepec. Meso za filo tudi najprej popražim na olivnem olju dodam na kockice narezano pancetoin začimbe: Žlico Vegete kavno žličko čevapa solim po okusu Dodam še riž Napolnim paprike in jih dam kuhat v omakco. Pa dobr tek....9nebesa
|
|
|
|
Filane (polnjene) paprike 4.6.2005 12:41:12
|
|
|
|
snorlax
|
Isto kot Simona. Mmmmmmm, se mi jih je kar zluštal!:)
|
|
|
|
Filane (polnjene) paprike 4.6.2005 12:57:35
|
|
|
|
Natas@
|
Hvala. Se že kuhajo.
|
|
|
|
Filane (polnjene) paprike 4.6.2005 13:01:27
|
|
|
|
snorlax
|
Dober tek!!!:)-
|
|
|
|
Filane (polnjene) paprike 4.6.2005 13:57:14
|
|
|
|
nana 27
|
če vam ni odveč napisat, bi LEPO PROSILA za recept za filo. Meni so njami, ampak jih še nikoli nisem delala. Rada bi svojega :love: presenetila z njimi. Že vnaprej hvala!
|
|
|
|
Filane (polnjene) paprike 4.6.2005 14:09:46
|
|
|
|
snorlax
|
Moj recept je tak: paprike izdolbem, operem in jih znotraj natrem s soljo ter obrnem z luknjo navzdol, da se ocedijo. Še prej dam kuhat riž v rahlo osoljeno vodo in ga skuham napol (približno pol manj riža, kot mesa). Riž stresem v skledo in pustim, da se ohladi. Primešam mleto meso (lahko že začinjeno, če ne ga začiniš s soljo, poprom, mletim česnom), dodam še mlet peteršilj in eno jajčko. Vse to zmešam in nafilam paprike. Ta čas, ko čakam, da se riž ohladi, si pripravim omako. Paprike položim v omako tako, da gleda odprtina navzgor. Nato pa kuham kakšno uro, vmes jih še malo obrnem. Čufti se delajo na enak način, samo da iz mase narediš kroglice in jih narahlo opečeš na olju, nato pa daš v omako kuhat. Dober tek!
|
|
|
|
Filane (polnjene) paprike 4.6.2005 16:10:54
|
|
|
|
nana 27
|
Hvala!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Ime za fantkaolanaProsim, če mi pomagate pri izbiri.Nik (
42%)
Alex (
18%)
Tilen (
40%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!