cacaca -> RE: Diagnostična histeroskopija (30.9.2009 17:26:43)
|
ojla nushka nič skrbeti, ni nič hudega.... jaz sem bila na ginekološki v ljubljani in je blo tako, da sem zjutraj prišla na tešče tja, so sledili do 11 pregledi (se enkrat uz, ctg, kri, urin, pritisk..) pol pa dobis posteljo in tam okrog 13 je sledilo pitje nekega sirupa za čiščenje in pol do polnoči lahko piješ samo vodo, dobiš za kosilo in večerjo juhico brez vsega in kompot brez vsega.... pol ti pa se povejo vrstni red pa navodila kako vse poteka....pa dobis še eno tabletko pred spanjem pa lohk tud uspavalo če hočeš ni pa ti treba če ne želiš no pol pa zjutraj tuširanje pa gres s sestro in posteljo ;) do operacijske sobe...pred operacijsko ti spet zmerijo pritisk, pol se pa tam uležeš, pa ti dajo tabletko za popit no naprej se pa ne spomnim, ker je pod narkozo potekalo....jaz sem potem po narkozi vse skupaj zelo slabo prenesla, druge punce v sobi pa kot da ni nič...po 3 urah spanja so lepo setkale same na wc, drug dan so šle že domov....jaz pa šele po 4 dneh, ker sem dva dni non stop bruhala..no pol je pa od tebe odvisno mene je prišel gin takoj pogledat, samo potek operacije mi je pa povedal šele drugi dan, ker nisem bla možna niti oči odprt... velik sreče ti želim pa vse bo vredu :)
|
|
|
|