g-rega plavalni tečaji (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

corfu -> g-rega plavalni tečaji (28.8.2009 8:38:12)

Pozdravljene!

Na internetu sem zasledila njihovo spletno stran in razmišljam, da bi sina vpisala na tečaj plavanja/zabavo v vodi.

A je imela katera izmed vas izkušnje z njimi?

Hvala in lep dan!

urška76 -> RE: g-rega plavalni tečaji (28.8.2009 9:12:10)

Ojla!
Moj ta starejši je lani hodil k njim na dif in gre tudi letos. V tem letu je (kljub vsem težavam z bazenom na dif) splaval. Na plavanje je hodil izredno rad. Z vsemi vaditelji se je odlično razumel. Ni da ni. Nama ni žal, da sva ga dala, čeprav so eni dražjih. Letos bova pa vpisla tudi mlajšo. Je pa bazen na difu kar hladen, vendar dajo zmrzljivčkom neoprensko obleko. Mi smo zadovoljni.

urška76 -> RE: g-rega plavalni tečaji (28.8.2009 9:17:32)

Aja še to. Otroka pripelješ deset minut pred uro, oni mu ponagajo pri preoblačenju. Po uri pa prideš kakih deset minut kasneje in dobiš preoblečenega in suhega. Sem enkrat opazovala (ko sem čakala, da se je moj gospodič pustil obleči), kako je ena izmed vaditeljic na koncu čisto vsakega pobožala po laseh in dva fantka, ki nista imela čisto suhih las poslala nazaj, da so ju do konca posušili.

corfu -> RE: g-rega plavalni tečaji (28.8.2009 9:43:46)

Urška76, hvala za info!

Sicer bo moj hodil v NM, sem pa jaz že tudi slišala kar nekaj pohval, zdaj ko se intenzivno zanimam za tole zadevo. Cena je kr ja, ampak za ta denar tudi kar nekaj nudijo.

corfu -> RE: g-rega plavalni tečaji (28.8.2009 10:59:57)

No, če katero še zanima, jaz sem govorila z predstavniki firme in moram rečt same pohvlae, res izredno prijazni, dostopni, ustrežljivi. Moj sin gre na plavanje!

Stran: [1]