naredili +++++++++ (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

saša24 -> naredili +++++++++ (4.6.2005 7:23:12)

včeraj sma z mojim naredila :roza::modri::):):):):):):):):):)

pa ne mi še verjet, ker to so sam moji občutki. včeraj so bili moji plodni dnevi, pa danes še, samo jaz bom itak cel teden :sloncek:s polno paro, čeprav sem že malo lena postala glede :sloncek:. če po pravici povem se mi res ne ljubi vsaki dan.:):):):):)

ampak ne vem kaj bojo sedaj naredili, če mi slučajno ne uspe. jajcevodi so prehodni( bla na hsg), tako da operirat z laparo. nimam kaj, res ne vem? a ve katera druga??

lep dan vsem skupaj, pa katera bo danes delala test:miska::miska::miska::miska::miska:, za druge pa jih itak že itak skozi držim.......

sasa24, ki ji mora uspet ta ciklus, da bo:nosecka:

tinkatonka -> naredili +++++++++ (4.6.2005 7:58:56)

Držim pesti, da boš v tem ciklusu zagledala:modri::roza:!!
:rozica::rozica:

Tina

saša24 -> naredili +++++++++ (4.6.2005 8:16:37)

js res upam, tako so rekli zdravniki na hsg.vsi so bili veseli in rekli da zdaj pa bo:duda:.... potem pa pravi sestra same skrbi.....glede :duda:

js držim sama sebi pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

če me imajo :angel::angel::angel: kaj radi mi bo uspelo:miska::miska::miska::miska::miska:

Nyah* -> naredili +++++++++ (4.6.2005 8:43:52)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

da kmalu porocas o :roza::modri:!

Ce se ti ljubi, :)-:)-:)-, pa kar pridno naprej
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,

nikoli se ne ve :)-:)-:)-:)-!

naja78 -> naredili +++++++++ (4.6.2005 11:05:26)

o ko bi vama vsaj ratalo.nama prec po hsg-ju ni!!čeprav imava kar dobre možnosti!!!:bravo:

iz srca ti želim,da bosta zagledala konec meseca :modri::roza:!!!

svetujem pa ti da daj času čas,ne prenagli se,rada vama privašćim da bota srečna!!

Tanyya -> naredili +++++++++ (4.6.2005 11:11:33)

jaz sem pa mislila,da ti je uspelo s svetlobno hitrostjo,ko sem samo prebrala naslov.:)Tudi jaz ti držim :miska::miska::miska: da je tvoj občutek pravi in zageldaš eno lepo,žarečo,bliskajočo :roza::modri:

GoYa -> naredili +++++++++ (4.6.2005 11:29:05)

"ampak ne vem kaj bojo sedaj naredili, če mi slučajno ne uspe"

nič. pri parih, s katerimi je vse v najlepšem redu je normalna doba zanositve do 1 leta. torej, če tebi ne rata sedaj takoj 1. ciklus, ko so ti odlepili jajcevode, ne bo še panike za zganjat.
sam tako mal, da se postavimo na realna tla.
hvala bogu pa če rata takoj v prvo. to vsaki želim.

marrusa -> naredili +++++++++ (6.6.2005 10:03:59)

Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

enaena -> naredili +++++++++ (6.6.2005 10:05:00)

:miska::miska::miska::miska:

Stran: [1]