|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes pa je moj PDP
4.6.2005 6:10:40   
Lana_s
Dobro jutro,

danes sem pa bolj zgodnja, ker imam počasi pregled, da vidimo ali bo :duda: že pripravljen na zunanji svet ali bo še malo užival v bušiju.

Nič še ne čutim, da bi se kaj pripravljalo, tak da mislim, da bo tudi moj:duda: zamujal. Vsi so že tak nestrpni, vsi bolj kot jaz, najbolj pa tak moj:love:, ki ga kar kliče naj že pride.:)-:bravo:

Lep dan se kaže tak da uživajte, kjerekoli ste.

Še vedno:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Danes pa je moj PDP
4.6.2005 6:13:38   
StBarbara
:duda: naj še malo uživa v bušiju_baje je tok fajn tam:love:

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Danes pa je moj PDP
4.6.2005 8:02:20   
povhek
Se strinjam. Mora bit že fajn tam!Jest sem že cel teden čez rok pa se mu /ji še nič ne mudi.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Danes pa je moj PDP
4.6.2005 9:48:02   
marper
Verjetno bo res, da jim paše v trebuščku;).

Jaz mam še tri tedne, pa sem že sedaj nestrpna in komaj čakam, da bebika pokuka na svet!

Lana_s sporoči, kako si opravila na pregledu ...

Lep dan vsam :)-

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Danes pa je moj PDP
4.6.2005 9:54:55   
Carovnica Mica
men so rekl na amnio da pomaga:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,sam so pol vssen sprozili-al smo premalo:sloncek:,al pa ne pomaga:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Danes pa je moj PDP
4.6.2005 13:30:59   
Lana_s
Nič še ne bo.:(( Zgleda otročku res paše v trebuhu in se mu nikamor ne mudi. CTG je bil vredu, odprta pa še nič:(
V ponedeljek pa spet na pregled, če ne bo do takrat kaj.
Telefon sem si pa kar izklopila, ker mi ni več vsakemu razlagat, če je že kaj, pa kdaj bo - halo, kot da vem kdaj bo. Zdaj pa vsi mojega:love: kličejo in njega živcirajo;):)-

Eh, pa bomo še čakali.
Lep dan še naprej.:rozica:

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Danes pa je moj PDP
4.6.2005 21:19:42   
Alina_alin
Sama imam rok čez 3 dni - 7.6., pa me tudi že zadnji teden vsi kar naprej kličejo in sem tako v isti vlogi kot ti.
Na CTG - grem v torek, če me seveda ne prehiti kaj prej. Imam občutek, da še ne bo, ampak trenutno me je ravno začelo nekaj šraufat. Mogoče, pa bo kaj... in mogoče se celo vidima v MB porodnišnici... Saj greš v MB, če me spomin ne vara? Sama sem nekaj razmišljalal o Ptuju, ampak bom šla kar v MB.
Upam, da dobro uredimo, junijke...

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Danes pa je moj PDP
5.6.2005 7:48:57   
Lana_s
Jaz sem se odločila, da grem na Ptuj. Sem bila včeraj tam na pregledu in ctg-ju in so bili vsi tak prijazni, so se zezali, sem se res vredu počutila tam, je bila razlika od mariborskih sester in zdravnikov. Pa še od tasta sestrična je babica tam in so se zmenli z njo, da bo tam ko bo čas za mojega:duda:.
A niso tebi potem prestavili datum, se mi zdi da si imela kasneje PDP - koliko se spomnim iz seznama? Sem pa se jaz tudi spomnila na tebe, ker si napisala na seznam Ptuj ali MB. No, če si premisliš, pa se mogoče še vedno kje na Ptuju srečama.
Od kod pa si?

LP:rozica:

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Danes pa je moj PDP
5.6.2005 8:05:59   
Amoss
Jaz sem že 6 dni čez PDP, pa se mojemu :duda:tudi nič ne mudi.Sem iz MB pa še ne vem ali naj grem na Ptuj ali v MB.Prej sem rekla da grem v MB, ampak so me po slabi izkušnji iz prejšnjega tedna malo zmedli in ne vem.Če pa bo treba porod sprožat pa grem ziher na Ptuj, v Mb mi več nebodo!

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Danes pa je moj PDP
5.6.2005 8:52:48   
Lana_s
Pri meni so prvi vtis pustili zelo dober, kak pa bo kasneje pa bomo še vidli. Pa zdravnik je takoj opazil moje zabuhle noge (v MB niti slučajno, da bi me kdo kaj vprašal, če je kaj boljše - v materinski namreč piše, da otekam, že kar nekaj časa). Če bi bila že kaj odprta bi me verjetno kar notri obdržali, ker me je vprašal kdaj imam rok, pa na žalost še nič:((

Če si bo katera premislila, se vidimo na Ptuju.

Lp:rozica:

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Danes pa je moj PDP
5.6.2005 21:50:20   
Alina_alin
Lana, sem iz bližine MB. Hm, torej si se odločila za Ptuj? Pa ne vem, kaj naj jaz naredim. Res je, pdp imam sedaj 7.6. Torej v torek grem na ctg v porodnišnico - do sedaj sem imela ctg v zdravstvenem domu. Bom vidla kako se mi bo kaj zdelo v MB. Pa saj ne vem ali naj grem v MB ali Ptuj. Na forumu sem prebrala kar nekaj slabih izkušenj iz MB. Res pa je, da tudi nekaj pohval.
Aja, včeraj pa je bilo tisto šraufanje verjetno kar lažni popadki. So trajali skoraj celo noč, danes sem bila bolj zombi - nenaspana. Ampak zjutraj je vse ponehalo...
Božaj buščeka in če v kratkem pride dan D, želim obema lahek porod, pa naj bo v MB ali Ptuju...

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?