jutro (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

StBarbara -> jutro (4.6.2005 6:07:58)

hoy....je še kdo tu? Naš :duda: se skos zbuja tako da sem raje pokonci :sloncek:

Anonimen -> jutro (4.6.2005 7:04:15)

Jutro. Jst sem tle, sam ne morem gledat. Pride zdajle en drrrripac eno omaro v kuhno sestavt, jst pa čist razštelana :zmeden:

tjaga -> jutro (4.6.2005 7:20:41)

Oj,
jutro. Kako ste? Mi imamo danse akcijo (ne vem še kakšno), jutri imamo krst. Al bina ali imaš mogoče kakšno boljšo vremensko napoved kot naši Gorenjci :((:((
StBarbara, kako ste?

:kava::kuza::kava::kuza:

Anonimen -> jutro (4.6.2005 7:33:47)

:kava:jutro

Meggi -> jutro (4.6.2005 7:39:13)

Zdaj pa rečte če niso JUTRA NAJLEPŠAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Bolj tiho je še vse, redko se kak avto mimo pelje, ptički uzun pojejo. In greš na balkon, pa rožce zaliješ, daš cote prat, čez noč oprane greš ven na vrt obesit, vmes poješ jagode ki so vsaj mal rdeče, vmes skuhaš eno kavico, poiščeš cajtnge, vsa okna odpreš, šaltaš še RR, pogledaš kaj bi lahk kuhal- in se vsedeš na balkon- in vse ti že funkcioniora. :bravo::)-

Pa lep vikend vsem .............

CIPRESA -> jutro (4.6.2005 7:43:19)

Uf meggi, so pa pestra tvoja jutra, jaz pa rabim eno uro kofetkanja pa mogoče malo brskanja po RR-u da najprej pridem k sebi, pol pa cotke prat, pa....

Meggi -> jutro (4.6.2005 7:50:07)

Veš čez celo noč zbirma energijo pa je pol to višek dneva zame. Ne vpraš kaka sem zvečer, če mi princeska 3, letna nič ne spi. Ko nudlc- bi prej kinknala ko ona,.........

StBarbara -> jutro (4.6.2005 10:45:06)

tjaga...smo bolš; pol sem šla še mal spat :muca:

Stran: [1]