Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.8.2009 0:03:14
|
|
|
|
nia5
|
Čer Zmantranaaaaaaaaa, domov sem prilezla pred eno uro, pa fajn sem se nadelala, restavracija nabito polna, z teraso vred, mi pa plavali, plavali... , tak to je ko se vsi vsujejo naenkrat. Špelin@ gostinstvo oz strežbo imam itak zgleda v genih , tako da mi ni problem, no v kakem pajzlu glih ne bi delala, hudo mi je le zaradi Nie, ko me zvečer ni doma oz je ne da en od naju spat. Pa saj se bo navadila. Tako, zdaj pa se grem stiskat k moji muciki, sem jo kar v najino posteljo dala, ker sem jo pogrešala , lubija še itak kake dve ure ne bo. Nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.8.2009 8:30:40
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, ti si tako uspešna pri prodaji otroških stvari, da te moram pocukati za rokav za inštrukcije Mi namreč doma še vedno stojita ležalnik in sterilizator... Upam, da uspete jutri na izlet. To pa 12.letna praksa dela Ti kar sporoči,kako ti lhko pomagam.Kje pa prodajaš? Z izletom ne bo nič,ker je slabo vreme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.8.2009 14:23:34
|
|
|
|
jana81
|
dan dan za mano je ena zelo zanimiva noč..delala sem kot hostetsa od 21h-6h na enem zaključnem partiju Radia Fantasy..spala no dremala slabe 3 ure, zdej pa ne vem al naj se spakam k Nejcu spat, al kaj.. nejc je spal danes do 9.40, se je ob 6h zbudil spil flašo čaja , zahteval da ati zraven njega na postli spi in sta potegnala. Men je pasalo, da sem poležala. Mislim da se bom šla mal uležt...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.8.2009 22:03:31
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Zmatrana Naš mali je končno dobil copatke za v vrtec - v Deichmanu, take z motivom Mojstra Mihe Pa smo potem čisto neplanirano našli še ful poceni (ampak odlične, usnjene) jesenske čevlje za vse 3 otroke. Čeprav je velika pika spet gledala samo superge (če bi bilo po njenem, bi nosila samo superge ali natikače ), ampak sem potem "udarila po mizi", ji razložila, da na nastope v glasbeni ne more v supergah, in se je mukoma odločila za čevlje No, za vse 4 pare obutve skupaj smo dali 44,75 EUR So bili znižani kar za polovico! tilči, škoda, da ne boste šli na izlet. Oglas za prodajo sem pa dala na RR, MON in Bolho. Sem ga potem še 2x obnovila, ampak brez uspeha. nia5, glavno, da v delu uživaš jana81, a ti pa kar nočne delaš? Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 7:05:00
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro punce! Se po dolgem času oglašam in kje vas najdem - na drugem delu Bravo SG, opravljeno z odliko. Bom zdaj res le kratka - grem po 16-ih mesecih prvič v službo in me obdajajo res čudni občutki, ker z Galom ne bova več toliko skupaj Sem se včeraj zvečer fajn razjokala v postelji in zdaj imam grozne podočnjake. Se bom morala navaditi ja. Z Galom sva bila prejšnji teden trikrat že v vrtcu in mi je bilo tudi hudo, ko je jokal . Si nisem mislila, da bom imela tako krizo glede na to, da delam v istem vrtcu kot bo moj sonček . Mah nič, moram it - se beremo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 7:13:19
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! V vrtcu se je že začelo novo šolsko leto,tako da gre Nejc spet v svojo skupino in k svojima vzgojiteljicama.Sedaj se bo spet začelo dogajati,tako da mu ne bo dolgčas. Popoldne greva pa s Tilnom na spoznavni dan v vrtec.Upam,da se bo hitro vklopil.Sedajle dopoldne greva pa še malo po nakupih. Včeja je bila sestra na obisku,pa jo Tilen sicer bolj malo vidi.Sem ji ga kar dala v naročje in šla stran,pa ni bilo nobenega .Ko bi šlo še v vrtcu tako lahko Anitka...saj bo šlo.Hitro se bosta oba navadila.Meni je šlo tudi še prejšnji teden na ,ko sem pomislila,da mora iti v vrtec,sedaj pa razmišljam v tej smeri,da mu bo prav fino v družbi vrstnikov in da se navadi še drugih ljudi.Ne morem ga imeti ves čas samoo zase Špelin@...kaj pa oglas na MČ? Tam se super prodaja,vsaj pri meni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 7:37:11
|
|
|
|
tilči
|
A mislite,da je dovolj,da samo pokličem na CSD,da Tilen z jutrišnjim dnem začne hodit v vrtec zaradi nove odločbe?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 7:55:30
|
|
|
|
suzy85
|
evo me, po dolgem času. ste mele malo miru pred mano prejšnji teden sem mela evo v vartvu pri mami in so jo pedenali spredaj in zadaj! kakor hitro je rekla am, je že dobla za jest še dobr, da je blo takšno varstvo samo 1 teden v petek smo šibali na morje in zelo uživali! starši so bli v portorožu in smo se jim pridružili. smo se kopali v fiesi in je blo eva se je naplavala in napila vode - uživala 100/uro! nia, jana vidim, da sta bili pridni! jana, mene je tudi vleklo, da bi šla pogledat, pa sem bila preveč utrujena. pa drugo leto anitka verjamem, da ti je hudo po tolkem času se ločiti od gala. verjemi, da se bosta oba hitro navadila. na začetku nam je hudo, ker otroci jočejo, pol se pa hitro navadijo, sploh če majo vrstnike, s katerimi se zaigrajö upam, da katy ni dež preveč motil in da se je imela super je katera kaj v stiku z ****? kako so kaj? jo kar pogrešam! tilči glede VSD je pa čist odvisno od zaposlene. pri nekaterih je dovolj, da pokličeš, pri drugih pa ne. poskusi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 7:57:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 je katera kaj v stiku z ****? kako so kaj? jo kar pogrešam! ka zdej pa še njenega vzdevka ne objavi več? mislila sem eldo.my
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 8:30:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči A mislite,da je dovolj,da samo pokličem na CSD,da Tilen z jutrišnjim dnem začne hodit v vrtec zaradi nove odločbe? Pri nas sem mogla napisat eno izjavo oz. na en list papirja, da so v vrtcu in poslala na CSD. Dobro, da si me spomnila, ker moram sporočit, da gre Gašper s 1. septembrom v šolo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 8:34:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Zmatrana Naš mali je končno dobil copatke za v vrtec - v Deichmanu, take z motivom Mojstra Mihe Pa smo potem čisto neplanirano našli še ful poceni (ampak odlične, usnjene) jesenske čevlje za vse 3 otroke. Čeprav je velika pika spet gledala samo superge (če bi bilo po njenem, bi nosila samo superge ali natikače ), ampak sem potem "udarila po mizi", ji razložila, da na nastope v glasbeni ne more v supergah, in se je mukoma odločila za čevlje No, za vse 4 pare obutve skupaj smo dali 44,75 EUR So bili znižani kar za polovico! tilči, škoda, da ne boste šli na izlet. Oglas za prodajo sem pa dala na RR, MON in Bolho. Sem ga potem še 2x obnovila, ampak brez uspeha. nia5, glavno, da v delu uživaš jana81, a ti pa kar nočne delaš? Mirno nočko vsem Super za ugoden nakup Oglas probaj dat še naforum mama.si . Tle gor se kar prodaja in kupuje, sploh oblačila in vse živo za otroke. http://www.mama.si/forum/index.php?action=collapse;c=7;sa=expand#7
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 10:55:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči A mislite,da je dovolj,da samo pokličem na CSD,da Tilen z jutrišnjim dnem začne hodit v vrtec zaradi nove odločbe? Pri nas sem mogla napisat eno izjavo oz. na en list papirja, da so v vrtcu in poslala na CSD. Dobro, da si me spomnila, ker moram sporočit, da gre Gašper s 1. septembrom v šolo. Sem kar poklical in vse uredila po telefonu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 10:56:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo me, po dolgem času. ste mele malo miru pred mano prejšnji teden sem mela evo v vartvu pri mami in so jo pedenali spredaj in zadaj! kakor hitro je rekla am, je že dobla za jest še dobr, da je blo takšno varstvo samo 1 teden v petek smo šibali na morje in zelo uživali! starši so bli v portorožu in smo se jim pridružili. smo se kopali v fiesi in je blo eva se je naplavala in napila vode - uživala 100/uro!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 11:12:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Zmatrana Naš mali je končno dobil copatke za v vrtec - v Deichmanu, take z motivom Mojstra Mihe Pa smo potem čisto neplanirano našli še ful poceni (ampak odlične, usnjene) jesenske čevlje za vse 3 otroke. Čeprav je velika pika spet gledala samo superge (če bi bilo po njenem, bi nosila samo superge ali natikače ), ampak sem potem "udarila po mizi", ji razložila, da na nastope v glasbeni ne more v supergah, in se je mukoma odločila za čevlje No, za vse 4 pare obutve skupaj smo dali 44,75 EUR So bili znižani kar za polovico! tilči, škoda, da ne boste šli na izlet. Oglas za prodajo sem pa dala na RR, MON in Bolho. Sem ga potem še 2x obnovila, ampak brez uspeha. nia5, glavno, da v delu uživaš jana81, a ti pa kar nočne delaš? Mirno nočko vsem Super za ugoden nakup Oglas probaj dat še naforum mama.si . Tle gor se kar prodaja in kupuje, sploh oblačila in vse živo za otroke. http://www.mama.si/forum/index.php?action=collapse;c=7;sa=expand#7 res je .Jaz sem ravnokar prodala spalno vrečo .Popoldne peljemo posteljico,pa še dva se zanimata za stolček za hranjenje.Počasi bom nabrala za okno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 11:19:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Zmatrana Naš mali je končno dobil copatke za v vrtec - v Deichmanu, take z motivom Mojstra Mihe Pa smo potem čisto neplanirano našli še ful poceni (ampak odlične, usnjene) jesenske čevlje za vse 3 otroke. Čeprav je velika pika spet gledala samo superge (če bi bilo po njenem, bi nosila samo superge ali natikače ), ampak sem potem "udarila po mizi", ji razložila, da na nastope v glasbeni ne more v supergah, in se je mukoma odločila za čevlje No, za vse 4 pare obutve skupaj smo dali 44,75 EUR So bili znižani kar za polovico! tilči, škoda, da ne boste šli na izlet. Oglas za prodajo sem pa dala na RR, MON in Bolho. Sem ga potem še 2x obnovila, ampak brez uspeha. nia5, glavno, da v delu uživaš jana81, a ti pa kar nočne delaš? Mirno nočko vsem Super za ugoden nakup Oglas probaj dat še naforum mama.si . Tle gor se kar prodaja in kupuje, sploh oblačila in vse živo za otroke. http://www.mama.si/forum/index.php?action=collapse;c=7;sa=expand#7 res je .Jaz sem ravnokar prodala spalno vrečo .Popoldne peljemo posteljico,pa še dva se zanimata za stolček za hranjenje.Počasi bom nabrala za okno dobra si ti trgovka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 11:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa dober dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 11:33:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Zmatrana Naš mali je končno dobil copatke za v vrtec - v Deichmanu, take z motivom Mojstra Mihe Pa smo potem čisto neplanirano našli še ful poceni (ampak odlične, usnjene) jesenske čevlje za vse 3 otroke. Čeprav je velika pika spet gledala samo superge (če bi bilo po njenem, bi nosila samo superge ali natikače ), ampak sem potem "udarila po mizi", ji razložila, da na nastope v glasbeni ne more v supergah, in se je mukoma odločila za čevlje No, za vse 4 pare obutve skupaj smo dali 44,75 EUR So bili znižani kar za polovico! tilči, škoda, da ne boste šli na izlet. Oglas za prodajo sem pa dala na RR, MON in Bolho. Sem ga potem še 2x obnovila, ampak brez uspeha. nia5, glavno, da v delu uživaš jana81, a ti pa kar nočne delaš? Mirno nočko vsem Super za ugoden nakup Oglas probaj dat še naforum mama.si . Tle gor se kar prodaja in kupuje, sploh oblačila in vse živo za otroke. http://www.mama.si/forum/index.php?action=collapse;c=7;sa=expand#7 res je .Jaz sem ravnokar prodala spalno vrečo .Popoldne peljemo posteljico,pa še dva se zanimata za stolček za hranjenje.Počasi bom nabrala za okno dobra si ti trgovka če mi pa gužvo dela v bajti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 11:34:18
|
|
|
|
tilči
|
Tašča je šla spet za 14 dni na morje,tako da imamo mi žurko Ne vem,kam bo hodila pozimi? Opa,Tilen se zbuja!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 11:40:38
|
|
|
|
tilči
|
Me mal zeza.Zgleda da se je samo obrnil Ali katera kupuje v Kiku? Danes je prišla reklama ravno za otroke.Poceni majčke in žabice.Ravno za v vrtec,ko se hitro umažejo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 11:47:28
|
|
|
|
tilči
|
popoldne moram iti pa še na banko v LJ.Dopoldne sem bila v kranju,ker je kartica za Toli račun neveljavna.Mi je rekla,da so račun blokirali,ker so poslali nove kartice s čipom.A jaz nove kartice nisem dobila .Tako da grem v Lj zapreti račun,ker jim ves čas nekaj nagaja.Že na Toliavtomatu,ko hočeš denar gor naložiti,kartica večkrat ne prime
< Sporočilo je popravil tilči -- 31.8.2009 11:48:52 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 11:49:58
|
|
|
|
nia5
|
Dan Lube duše, včeraj sem delala preko 12 ur non-stop, ko pa sem prišla domov, pa zaspat nisem mogla, tako sem bila utrujena. Nia je bila baje zelo pridna pri babi in dediju . Anitka welcome back, te kar razumem kako se počutiš, meni je vsakič ko grem od doma zelo hudo, pa se ne joka, jo pa fejst pogrešam , upam da ne bosta imela prevelikih problemov Špelin@ za nakup Tilči za uspešno prodajo Jana81 pridna si bila Suzy85 lepo da ste uživali na morju, jaz bi tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 12:03:17
|
|
|
|
tilči
|
Ali katera ve,ali je trba novembra,ko oddajamo nove vloge za znižano plačilo,treba oddati še 1x obrazec za to,da ima 2. otrok zastonj vrtec?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 12:18:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow Da se mal na hitro javim. Sm glih mal pavze si vzela, k pospravljam po stanovanju. Vid je ozdravel in je že veselo v vrtcu, brez problema. Jst dns še delam popoldne po 4h od jutri naprej pa sam dopoldne po 8h . V soboto smo se mel super. Bla sva dokler je blo pivo zastonj, pol smo pa, mi2 pa moj brat in njegova bejba šli na kebab in burek pol pa k nam in smo gledal film. Sam nismo bli dolgo po konc, sta prej šla domov mi2 pa vija postelja. Naspala? Hmmm... Na nek način sm se, sam bi jst kr že ob 6h vstala, sam sm se prisilila spat do 11h ,(v mes sm se zbujala k mi je blo enkrat vroče, drugič mraz ) pa bi še sam me je moj zbezal iz pojstle , k sva mogla it na kosilo k mojim in po najinega pikca. Tko, zdej grem pa še dokončat delo. BYE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 13:18:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow Da se mal na hitro javim. Sm glih mal pavze si vzela, k pospravljam po stanovanju. Vid je ozdravel in je že veselo v vrtcu, brez problema. Jst dns še delam popoldne po 4h od jutri naprej pa sam dopoldne po 8h . V soboto smo se mel super. Bla sva dokler je blo pivo zastonj, pol smo pa, mi2 pa moj brat in njegova bejba šli na kebab in burek pol pa k nam in smo gledal film. Sam nismo bli dolgo po konc, sta prej šla domov mi2 pa vija postelja. Naspala? Hmmm... Na nek način sm se, sam bi jst kr že ob 6h vstala, sam sm se prisilila spat do 11h ,(v mes sm se zbujala k mi je blo enkrat vroče, drugič mraz ) pa bi še sam me je moj zbezal iz pojstle , k sva mogla it na kosilo k mojim in po najinega pikca. Tko, zdej grem pa še dokončat delo. BYE paše na vsake kvarte, a ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 31.8.2009 13:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow Da se mal na hitro javim. Sm glih mal pavze si vzela, k pospravljam po stanovanju. Vid je ozdravel in je že veselo v vrtcu, brez problema. Jst dns še delam popoldne po 4h od jutri naprej pa sam dopoldne po 8h . V soboto smo se mel super. Bla sva dokler je blo pivo zastonj, pol smo pa, mi2 pa moj brat in njegova bejba šli na kebab in burek pol pa k nam in smo gledal film. Sam nismo bli dolgo po konc, sta prej šla domov mi2 pa vija postelja. Naspala? Hmmm... Na nek način sm se, sam bi jst kr že ob 6h vstala, sam sm se prisilila spat do 11h ,(v mes sm se zbujala k mi je blo enkrat vroče, drugič mraz ) pa bi še sam me je moj zbezal iz pojstle , k sva mogla it na kosilo k mojim in po najinega pikca. Tko, zdej grem pa še dokončat delo. BYE paše na vsake kvarte, a ne tudi jaz sem ga žurala v soboto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
TV.пеперутка16Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?Ne gleda/je premajhen. (
33%)
Do 30 min. (
50%)
1 - 2 h. (
17%)
Več kot 2 uri. (
0%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!