špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: style kasso vidim, da obe zahajave v piazzo ej meni je to najboljša gostilna, ren, tak bi lahko vsak dan jedla špelin: kaj pa vem, meni se ne zdi dragooooo, ker sem bila že v veliko dražjih g. in še povrh zanič hrana ampak pomembno je da se vidmo in se mamo fajn, a ne? Tako, da meni se zdi super ideja, da na enem koncu jemo in zašpilamo bowling Lej, verjemi, da bi jaz še pred par leti Piazzo hvalila še pa još. Nekaj časa sem tam zraven delala in sem bila vsakodnevno pri njih na malici, kolega je bil tam natakar in sem bila stalna gostja Ampak so se mi potem tako zasrali, da glava peče. Prvič, ko sva se s prijateljico avgusta 2007 vračali preko LJ domov in sva se tam ustavili na čvekcu. Sedeli sva zunaj za eno tini-mini vegasto mizico in hoteli naročiti pijačo. Natakar naju je zelo vzvišeno in sovražno nadrl, da nama pijače brez naročila hrane ne bo postregel. In sva se odločili, da naročiva eno sladico ter jo skupaj pojeva. Ampak natakar je rekel, da to ni dovolj in da morava naročiti vsaka svoje ali pa naju ne bo postregel. Poslala sem ga v ku*ac, vstala in šla. Ampak osel je šel še drugič na led: lani spomladi sva šla z možem s pregleda na GK in jaz bi jedla pizzo iz Piazze. Najprej se mi je skoraj zaletelo, ker se je vse obupno podražilo, potem pa je bila pizza še tako slana (že samo testo je bilo hudo presoljeno), da sva šla iz Piazze direkt na Petrol po 2 1,5 l plastenki vode, ki sva ju do doma stankala, kolikokrat sem šla ponoči pit, pa raje ne bom Ja, tako da: meni se je Piazza zasrala do vratu in še čez. Bom pa, če se bomo dobile tam, vsekakor prišla, ker se mi gre za druženje. Će se še spomnite, nam je lani sesil lepo povedala, da ne mara kitajske, ampak je vseeno prišla, ker se ji je šlo, da se srečamo. Na tak način razmišljam tudi jaz. Ne morete pa pričakovati, da bom skakala v zrak od navdušenja nad Piazzo
|