nia5 -> RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) (11.11.2009 18:21:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jana 81 sma z mamo zdaj klicale tu pri nas, pa je rekla da lahko naročimo, ampak da ne more dati zagotovila, da bo vsaka stvar dostavljena. Za Avstrijo pa še boma šle vprašat v trgovino, ker se baje še pogajajo kaj in kako. Tako da ti sporočim še. A to si jih gledala na strani 331? Tam sem tudi jaz videla lepe komplete in če se bo dalo, bom ga nabavila. ne pridem več na stran..dej mi ta link kjer ti gledaš Nisem gledala na netu, ampak katalog [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] zdej sem pa lahko prek neta naročila, tisti napis je čudežno izginil [sm=zmeden.gif] Sma bile v Avstriji v Quelle in tudi tam nisma mogle direkt naročit. Je rekla prodajalka, da to kar so še imeli na zalogi, bi dobile, je pogledala za ta 2 delni kombinezon, ki sem ga hotela in ga ni bilo več in je rekla, da nič ne ve, kako bo naprej, mogoče bo že drug teden mogoče, ali pa tudi ne. Nekaj se dogaja v Nemčiji v glavnem skladišču in težko kaj povejo, kako bo naprej. A si ti uspela naročilo podat? Pa boš ziher dobila?
|
|
|
|