_srečnica_ -> RE: voda iz pipe (12.9.2009 0:05:25)
|
če se že spuščamo na tak nivo,da še jaz povem nekaj...zgleda, da si Nalin ni vredu prebrala mojega posta, saj nisem nikjer napisala, da grem na nož. pravzaprav sem napisala da sem zelo tolerantna oseba in da rajši kdaj pogledam na drugo stran, kar pa v prevodu pomeni, da se ne kregam, za tiste, ki niste razumeli. da še malo bolj razložim situacijo, da v naslednjih komentarjih mogoče ne bo žaljenja: svojo taščo imam zelo rada in se vredu razumema. v bistvu pa se gre bolj za moje strahove, kaj se bo zgodilo, če si ne bom ustvarila prave vloge in se ustalila na mesto mame. zaenkrat je še vse ok. ko pa bo tamala večja, pa ne vem kaj lahko pričakujem. zato bi rada že zdaj postavila nekatera pravila, kot je na primer to, da če jaz rečem, da se česa ne dela, potem se ne dela, ne pa da tašča govori nasprotno. zdi se mi tudi, da čimprej poveš kako je na stvari, lažje se nekdo sprijazni, kot pa da določen čas popuščas potem pa naenkrat rečes: zdaj pa je dovolj. še enkrat,kaj se tiče vode, je bilo vprašanje za mamice, ki morda vedo kaj več kot jaz in bi mi znale povedati. včasih to kaj povejo zdravniki velja za teorijo, praksa pa je malo drugačna. ta forum pa je verjetno namenjen za to, da se človek lahko posvetuje, deli izkušnje in poskuša svetovat, če pozna odgovor in ne za žaljive pripombe, ki v bistvu sploh niso na mestu. vsak ima doma poštimano kako mu ustreza. če je tebi tvoja tašča oh in sploh, hvala bogu. se pa tudi najdejo primeri, kot npr. moj, da se ne strinjamo v vsem. lahko pride do konflikta, lahko pa poskušaš rešiti na miren način in se pogovoriti. sem zaenkrat prakticirala slednjo metodo, ampak ni uspela. pa da spet ne bo kakšnega nesporazuma, s taščo se razumema 99 % časa in do zdaj se nisma strinjale v dveh stvareh: v tej z vodo,kjer pač jaz nisem ravno podučena in sem poslušala pediatrinjo in pa v tem, da je mojo pupo pri 35 stopinjh pokrivala z odejo, čes da ji more biti toplo.drugega pa ni bilo. zdaj pa čakam na naslednje komentarje... lep pozdrav do takrat
|
|
|
|