s čim perete mehke pižame? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

babylove -> s čim perete mehke pižame? (27.8.2009 19:15:18)

S čim torej perete tiste mehke pižamice za dojenčke, da ostanejo prav tako mehke kot nove?

Dashenka -> RE: s čim perete mehke pižame? (27.8.2009 19:24:44)

IZVIRNO SPOROČILO: babylove

S čim torej perete tiste mehke pižamice za dojenčke, da ostanejo prav tako mehke kot nove?

Hmm, jaz ze desetletja (grr, kolk sem ze stara) vse perem z Dashem, tako, da sem tudi otroske kose. Mehcalca ne uporabljam, tako,da perilo ni nikoli tako mehko, kot pred prvim pranjem. Ampak oblacila iz kvalitetnega blaga, so ko jih polikas so vseeno skoraj taka kot nova.

Spark -> RE: s čim perete mehke pižame? (27.8.2009 21:30:00)

Sušila sem v sušilcu in so bile take lepe mehke. 

Spark -> RE: s čim perete mehke pižame? (27.8.2009 21:33:34)

Aja, Dashenka, dolgo časa sem iskala pravi pralni prašek in pred parimi leti (nevem kako dolgo) končno našla Dash. Pralni prašek, ki je res enkraten. No pred 14 dnevi pa sem kupila Ariel v Sparu pa mehčalec zraven, pa sem dobila nek predpasnik. Skratka vonj tega praška me ubija, tako smrdi. Pa še bila je neka ekstra velka pakunga (mislim da 8 kg). Sedaj dajem na dvojno izpiranje pa še vedno ostaja vonj. Ugotovila sem da ne morem brez Dasha. Dash je zakon.

Babylove pa oprosti ker sem čisto mimo padla.

Splišni -> RE: s čim perete mehke pižame? (28.8.2009 9:04:49)

Po mljem edin če daš fuuuul (preveč) mehčalca, da bo mehko, samo potem najbrž ni več dobro ne za kožo, predvsem dojenčka, ne za okolje. Jaz ga dajem ...

Drugače pa za sušilni stroj pravijo, ja, da zmehča perilo. Tega jaz ne vem, ker ga nimam.

honey -> RE: s čim perete mehke pižame? (29.8.2009 9:19:46)

Jaz dam čisto malo mehčalca, pa perilo lepo diši in je zeeelo mehko. Pa ja, tudi če ga v sušilcu sušim, je mehko.

DanijelaNeli -> RE: s čim perete mehke pižame? (29.8.2009 9:24:46)

Jaz morem tudi pohvali DASH imam kar tekočega,za črno,barvasto in belo perilo.
Za pižamice,oziroma cunje od moje tamele,pa uporabljam ORNEL beli mehčalec.Res naredi mehko,pa nežno dišeče.
Še najbolj trde stare pižamce je naredilo mehke in prijetne.

Stran: [1]