Anonimen -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 23:20:57)
|
Aj, ženske, ko bi vedele, kako je fino na trebuhu spat!!!:)-:)-:)-:)-:)- Jaz zdaj noter spravljam zadnjih 9 mesecev. Prav uživam zraven. Saj boste ve tudi kmalu.;) Jaz sem se tudi vedno spraševala, pa kako bom vedela, kdaj bodo pravi popadki, itd. Pa so mi porod umetno sprožili, potem pa sem takoj dobila popadke na 4 minute.Pa so bili kot ene menstrualne težave. Pa sem si mislila, to pa res ne bi ravno vedela, da je to. Ko pa so mi predrli mehur, pa sem videla :hudicek:. Kake menstrualne težave, niti približno jim to ni bilo podobno. Tako, da verjemite mi, punce, ko bodo ta pravi, boste zagotovo vedele. To se ne da zgrešiti.;) Ja, moški so pa poglavje zase. Moj je bil na začetku super, bolj pogumen kot jaz, bi lahko rekla. Jaz sem si cel načrt naredila v glavi, kako ga bom sedaj dvignila ven iz posteljice, na kateri strani in katero roko bom kam dala. Mislim, zdaj ko gledam nazaj, prav smešno.:)-:)-:)- A sem se ful bala in bila štorasta. Zdaj pa je ravno obratno. Z malim sva zelo navezala stik in se imava super, atija pa ni veliko doma in še ko je, se nekak ne znajde z njim. Upam, da bo kmalu boljše. Žal je tako, da nam nihče vnaprej ne pove, da materinstvo ni nekaj sanjskega in pravljičnega, pač pa je v to potrebno vložiti na tone truda in požrtvovalnosti, predvsem pa paziti na partnerski odnos, ki se lahko prej skrha kot utrdi. Vsaj pri nama je bilo tako, da sva se komaj izvlekla. Pa nočem vas strašiti sedaj, meni osebno bi bilo ljubše, če bi me nekdo opozoril na te stvari, ko sem bila noseča, ker sem potem doživljala šok za šokom. Nočko, Blacky:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|