37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rozi81 -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 22:41:43)

Verjetno se že vse stiskate s svojimi :love:, medtem ko jaz samevam sama doma:((:((:(( ker je šel moj:love: na službeno zabavo.
Ampak vseen upam da mi bo katera lahko odgovorila na vprašanje.:rozica:

Sem v 37t oz. ga je že skoraj konec in mi moja :duda: nagaja. Že dva dni je tako mirna da ne vem kaj naj naredim. Sej vsake toliko časa jo začutim samo res tako malo glede na prejšne dni.:zmeden: Nočem pa panike za brezveze zganjat tam v porodnišnici.:ups:
Prosila bi vas, ki ste že to skozi dale ali je to normalno ali je bolš se jit pokazat v porodnišnico.:( Sicer prej kot jutri zjutraj ne bom šla ampak vseeno.
Kaj mislite?

Hvala za odgovore.

LP S:nosecka: in :duda:37t

Anonimen -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 22:46:06)

Čisto normalno stanje. Če začutiš :duda: vsaj 10x na dan, je vse OK. Moraš računati, da si že pri koncu in :duda: nima ravno več veliko prostora notri za ples.;)

Drži se!:miska:

Grascakinja -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 22:46:17)

Ojla,

saj te verjetno ne bom nič pomirila, ampak sem tudi jaz tam blizu - v 36t in sama doma... :((

Si jo probala kaj spodbudit k miganju? Malo "požokat" v bušita, it po stopnicah, nares nekaj počepov ali pa ful naglas dat muziko? Lahko da se ji samo ne da...
A je blo 10 gibov v 12 urah?

:rozica:

bobek -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 22:48:06)

jaz še sicer nisem tako daleč kot ti, ampak tudi imam včasih skrbi s temi gibi in vmesnimi mirovanji

Jaz bi ti svetovala takole, pojdi, pa četudi ti samo potrdijo da sta z :duda: dobro in je vse normalno

v nosečnosti nikoli ne "tečkaš", zato ker je vsaka skrb nosečnice stvar, ki se mora jemati resno

vsaj pomirili te bodo
morda pa se bo finale kmalu pričel in boš ujčkala svojo bebo

vsekakor pa naj vaju :angel::angel::angel: čuvajo

rozi81 -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 22:51:18)

Pupa če ti po pravici povem sploh ne štejem.:ups: Sm smotana. Verjetno da je bilo pa glih kar je nehala s kolcanjem sam vseeno ni isto kot je bilo. Zelo je mirna, medtemo ko mi je pa tri dni nazaj mogoče štiri pa skoraj vn pogledala. Mah sej mogoče za brezveze sebe mučm sam me skrbi.
Pa še sama sm in sm še tok bl smotana. Ni mi več fino bit sama doma zdej ko je že praktično lahko vsak dan.:(
Morm pa rečt da bi bla prav vesela, če bi že bilo, ker se ne morm več premikat. Kosti me bolijo, pa na trebuh bi se rada ulegla. Pa še punčko bi rada spoznala (no upam da ni prišlo do pomote in bo pol fantek) sicer mi je pa vseeno, samo da bo vse uredu!

Grascakinja -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 22:59:10)

Ej tudi mene je kar strah sama bit. Moj sicer pravi, da paničarim, ampak men se ne zdi. Lahko me doleti kadarkoli v naslednjem mesecu, bolj verjetno prej kot kasneje, glede na moje kalkulacije.
Pa prvič je, pa ne vem kako bo zgledalo, da ne bom nazadnje mela popadke pa sploh ne vedla. Sej rojevanja me ni strah, ampak ne vem, kako zgleda vse to prej s čepom in odtekanjem vode in popadki in na tolk in tolk minut... mah...
Tud jest strašansko hrepenim po ležanju na trbuhu, boli me itak vse, gležnje imam zatečene, nič ne morem kaj dost naredit pa bajto delamo, za nameček me pa še dol tišči zadnje dva dni, mam filing da mi bo kr ven padla. Edina razlika je, da mi brca ko nora, čist nemogoče. Se mi trebuh kar v valovih premika...
Radosti pozne nosečnosti!
A se je kej premaknila?

Maša -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 23:03:54)

No to se je meni dogajalo vceraj in predvcerajsnim in sem klicala G. ki mi je rekla, da naj kokr dons pridem na ctg ampak pol je bil pa vceraj zvecer izredno zivahen pa potem nisem sla.
Jaz bi na tvojem mestu jutri zjutraj(ce ne bo prej zacel veselo skakati) sla v porodnisnico na ctg. Naj ti ne bo nic nerodno ali karkoli!

SRECNO IN JAVI SE KAJ:angel::angel::angel::angel::angel:

lp,
midva:nosecka:

bobek -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 23:06:58)

jaz pa sem nonstop sama doma ponoči
:love: namreč dela le nočne, pa še to v Avstriji, ampak sem si rekla, kdaj bo, pač bo
vedno tako ne more bit z mano; bomo pač rešilca klicali...

piščanc -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 23:09:03)

pejd zjutri do ginekologa ali v porodnišnico, bolje da preveriš, kot da ti je žal. RESNO!

Preveč je na nitki, da bi se sekirala, kaj bodo rekli, če je vse OK. zaupaj sebi in svoji intuiciji.

rozi81 -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 23:09:41)

Ja neki malga se premika ampak tako nežno.
Res je zoprn k nas puščajo same doma. Sej ne vem kaj bi naredila če mi voda odteče al pa če popadke dobim. Zame je tut vse novo. In men tut skos prav da paničarm, pol povrh vsega pa še tam spi. Že tako slabo spim, ko ga pa ni pa sploh ne spim.:((
In sem čist sesuta zjutri.
Me prav firbec matra kako bo ko bo naša žverca uzuni. A se moški kaj spremenijo al je to vse delo od mamice?

Joj tok se nežno premika. Morm rečt da rajš vidm da me boli ko se premakne kokr pa da je takole.

bobek -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 23:13:39)

vidiš, jaz tudi pravim bebici, naj me rajši močno brca in bom brez skrbi, ali je vse vredu, kot pa da cel dan "poslušam" te brcike in si mislim, "si ok?"

Maša -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 23:14:30)

Jaz odhajam spanckat ampak hotela sem ti se enkrat napisat da tocno vem kaj zdele dozivljas ker se mi je tocno to dogajalo vceraj....pravzaprav tudi neznih premikov skoraj da ni bilo. Ce ne bo bolje pa takoj jutri na pregled,
zdaj pa probaj cimprej zaspanckat pa bo!

lp,
midva:nosecka:

bobek -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 23:17:46)

jaz grem tudi na počitek

Držim pesti, da bo vse ok, kar najverjetneje tudi je, a me nosečnice-smo ful pozorne in občutljive, sama priznam, a prav je tako, saj se gre za nas in naše :duda:

mirno noč in kaj lepega sanjajte

rozi81 -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 23:20:49)

Hvala punce za tolažo. Dobr pančite, jaz bom verjetno še dooooooooooooooolg pokonc, ker nekako ne morm spat ko sem sama in se pred TV-jem prestavljam. Potem pa ko se začne danit počasi zaspim.

Lepo in mirno nočko.

LP S

Anonimen -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (3.6.2005 23:20:57)

Aj, ženske, ko bi vedele, kako je fino na trebuhu spat!!!:)-:)-:)-:)-:)- Jaz zdaj noter spravljam zadnjih 9 mesecev. Prav uživam zraven. Saj boste ve tudi kmalu.;)

Jaz sem se tudi vedno spraševala, pa kako bom vedela, kdaj bodo pravi popadki, itd. Pa so mi porod umetno sprožili, potem pa sem takoj dobila popadke na 4 minute.Pa so bili kot ene menstrualne težave. Pa sem si mislila, to pa res ne bi ravno vedela, da je to. Ko pa so mi predrli mehur, pa sem videla :hudicek:. Kake menstrualne težave, niti približno jim to ni bilo podobno. Tako, da verjemite mi, punce, ko bodo ta pravi, boste zagotovo vedele. To se ne da zgrešiti.;)

Ja, moški so pa poglavje zase. Moj je bil na začetku super, bolj pogumen kot jaz, bi lahko rekla. Jaz sem si cel načrt naredila v glavi, kako ga bom sedaj dvignila ven iz posteljice, na kateri strani in katero roko bom kam dala. Mislim, zdaj ko gledam nazaj, prav smešno.:)-:)-:)- A sem se ful bala in bila štorasta.
Zdaj pa je ravno obratno. Z malim sva zelo navezala stik in se imava super, atija pa ni veliko doma in še ko je, se nekak ne znajde z njim. Upam, da bo kmalu boljše.

Žal je tako, da nam nihče vnaprej ne pove, da materinstvo ni nekaj sanjskega in pravljičnega, pač pa je v to potrebno vložiti na tone truda in požrtvovalnosti, predvsem pa paziti na partnerski odnos, ki se lahko prej skrha kot utrdi. Vsaj pri nama je bilo tako, da sva se komaj izvlekla.
Pa nočem vas strašiti sedaj, meni osebno bi bilo ljubše, če bi me nekdo opozoril na te stvari, ko sem bila noseča, ker sem potem doživljala šok za šokom.

Nočko,

Blacky:rozica::rozica::rozica::rozica:

Lana_s -> 37 teden, skrbi?!?!?!?!?!? (4.6.2005 6:04:37)

Moj:duda: je tudi kdaj tak miren, da ga potem cel dan vsake toliko časa malo zmigam, da vidim, da je vse vredu. Zdaj na koncu verjetno res nimajo več veliko prostora in so bolj mirni. Pride pa kak dan, ko se mi zdi, da ima žur tam notri - takrat sem9nebesa in vem da je vse vredu. Samo miren je pa večkrat kot nemiren. Vsaj 3x na teden me straši. Tak da, če redno čutiš gibe, tudi nežne (moj:duda: je že celo nosečnost zelo nežen), je vse vredu. Pri meni mirno obdobje ponavadi traja dva dni, potem je en dan živahen, pa spet dva dni počiva.

Stran: [1]