Anonimen -> Krči po gosti hrani (3.6.2005 22:26:49)
|
Pred dvema dnevoma sem začela uvajati gosto hrano, in sicer kupljeno kašico Hipp jabolko. Prvi dan sem mu dala eno malo žličko, včeraj pa mogoče dve. To je jedel ob 12. uri opoldan. Zvečer pa se je zbudil ob 22.30 in ful jokal. :zmeden2:Malo sem ga pocartala, ker sem mislila, da je kaj sanjal, potem pa ni pomagalo drugo, kot da sem mu dala mleko in je zaspal. Včeraj se je pa prebujal celo noč, vsaki dve uri in jokal. Ful mu je nekaj "pokalo" po trebuščku. Mirila sem ga s čajem, hrano, cartala, nič ni pomagalo. Ful slabo je spal. Danes mu goste hrane zato nisem dala, a je stanje enako. Od 20.30, ko sem ga dala v posteljo, se nonstop zbuja in joka. Spet mu "poka" po črevesju. Naj povem, da je kakal oba dni normalno, blato ni bilo nič spremenjeno. S krči smo imeli težave od 10. dne po rojstvu pa do 2,5 meseca, potem pa nič več. Kaj bi to lahko bilo? Ali je možno, da so krči? Kaj naj naredim sedaj? Katero hrano naj poskusiva, jabolko očitno ni bila dobra izbira za začetek? Kakšne izkušnje imate s tem? Prosim, pomagajte, jaz bi rada spala.:zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|