altaja -> RE: Baby centrova akcija za nakup 50€ bon (1.9.2009 9:40:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lea23 anita - ne, potem ne velja. jst sem želela kupit voziček marelo ko je bila ta akcija ( za vsakih 50€ nakupa dobiš bon za 10€ ), pa so mi rekli da to velja samo za izdelke iz zaloge. če nekaj naročiš, to ta akcija ne velja več. in še ena informacija - takat ko poteka ta akcija, ful spraznejo vozičke!!! samo ene par ( brezveznih ) je še na razpolago! jaz sem bila v btcju v času te akcije in sem hotla kupit en voziček, in ko sm prišla spodaj na oddelek vozičkov, sploh ni bilo vse polno vozičkov tako kot ponavadi. tako da ta akcija se splača če pač iščeš takšen voziček da boš najjceneje prišel skozi. če pa želiš peg perego ali quinny, ga pa itak ne boš dobil. od vseh peg perego vozičkov, je bil takrat na razpolago samo modularni sistem rdeče in sive barve. drugače jih imajo pa razstavljene v skoraj vseh barvah.. Midva sva kupila PP Skate in se nama je ful splačalo. Sva zravn dobila še za 110 eur bonov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], tko da se da dobit. Sva ga hotla pa 2 dni pred tem kupit in nama je prodajalka povedala za prihajajočo akcijo, tako da sva ga rezervirala in ga šla iskat pozneje. Mogoče sva mela pa sam srečo, no.
|
|
|
|