giotti
|
Eva, meni je pa prav zdaj najbolj zanimivo na forumu. Ker samo čakamo, vse je pripravljeno, jaz sem tako srečna, da ne znam povedat... Poslušaj, tole tudi mene totalno razjezi, kar se ti zdravniki grejo. CR zaradi velikosti otroka, kr neki, no Povprečne ženske smo sposobne na svet spravit 5kg velike otroke in še kak gram več in to brez raztrganin!! Verjemi mi, da sem v zadnjem mesecu vidla ful takšnih porodov na filmih, ker sem šla na neko izobraževanje za doule - porodne pomočnice - in ne moreš verjet res, kaj vsega je sposobno žensko telo. Tako kot si rekla, samo ful pozitivno razmišljat in si predstavljat, kako se odpiraš!!! Hodi na sprehode in si predstavljaj, da se odpiraš! Dobesedno, skoncentriraj se in si predstavljaj, kako se kot tvoja vrata odpirajo odpiraš in kako bo tvoja yoni (sanskrtska beseda, ki pomeni maternico, božanski tempelj, božanska vrata in prehod) velika in popolnoma odprta, prav toliko kolikor se mora odpret za velikost tvojega otročička, ki bo samo zdrknil ven! Psiha in telo sta totalno povezana. Pa še nekaj, med porodom naj bodo usta popolnoma sproščena in odprta, ker je tukaj povezava (usta na obrazu in sramna usta! Če si na obrazu sproščena, si tudi spodaj!) Hej, jaz sem pa zadnjič G ful spraševala, kako preverijo, če je maternično ustje že odprto, pa mi je razložila in danes sem bila tako vztrajna, da sem sama sebe pregledala in sem odprta za en prst... ampak tako je lahko še cel mesec, saj vem... bom se pa zdaj vsak dan pogledala, da bom vidla napredek Pupike, vsem veliko sonca in pozitivnih misli. Objem za vse mamice in mamice to be
|